Erciyes Üniversitesi 8 Sözleşmeli Personel Alacak

Erciyes Üniversitesi 8 Sözleşmeli Personel Alacak

Erciyes Üniversitesi Rektörlüğünden 14.04.2016 tarihinde yayımlanan ilana göre; Erciyes Üniversitesi Hastanelerinde istihdam edilmek üzere; 2014 Kamu Personeli Seçme Sınavı P3 puan sırası esas alınmak üzere, ücretleri özel bütçeden karşılanacak şekilde 2 (iki) hemşire, döner sermaye bütçesinden karşılanacak şekilde 5 (beş) hemşire, 1 (bir) fizyoterapist olmak üzere toplam 8 (sekiz) sözleşmeli personel alınacaktır.

Müracaatlar 14.04.2016 tarihi itibarıyla başlamış olup; 15 gün boyunca (mesai bitimine kadar) Erciyes Üniversitesi Personel Daire Başkanlığından temin edecekleri başvuru formu ve istenilen belgeler ile birlikte (noter tasdikli veya aslı görülmek üzere) şahsen başvuru yapılacaktır. Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

Ücretleri özel bütçeden karşılanacak 2 hemşire için; Yükseköğretim Kurumlarının hemşirelik bölümünden veya hemşireliğe denk kabul edilen sağlık memurluğu lisans programlarından mezun olmak şartı aranacaktır. İşe alınacak olan hemşireler ameliyathane, yoğun bakım vb. ünitelerde vardiyalı olarak çalıştırılacaktır.

Ücretleri döner sermayeden karşılanacak 5 hemşire için; Yükseköğretim Kurumlarının hemşirelik bölümünden veya hemşireliğe denk kabul edilen sağlık memurluğu lisans programlarından mezun olmak şartı aranacaktır. İşe alınacak Hemşireler ameliyathane, yoğun bakım vb. ünitelerde vardiyalı olarak çalıştırılacaktır.

Ücretleri döner sermayeden karşılanacak 1 FTR için; Yükseköğretim Kurumlarının Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümü lisans programlarından mezun olmak ve Üçüncü Basamak Kamu Hastanelerinin Yoğun Bakım Ünitelerinde en az 3 (üç) yıl fizyoterapist olarak çalışmış olmak ve aynı süre kadar sigorta primi yatırılmış olmak şartları aranacaktır. İşe alınacak Fizyoterapist, yoğun bakım ünitelerinde vardiyalı olarak çalıştırılacaktır.

2016 KPSS VE PERSONEL- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN
 
2016 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET
İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri