Ercan Yazgan'ın ölümünün ardından kahreden iddia!

Ercan Yazgan'ın ölümünün ardından kahreden iddia!

Herkes bunu konuşuyor! Hayatını kaybeden usta isim Ercan Yazgan'ın ölümünün ardından kahreden iddia!

Billur Yazgan kimdir? Ercan Yazgan’ın kızı kaç yaşında ve nerede doğdu?


Billur Yazgan kimdir? Usta oyuncu Ercan Yazgan'ın kızı olan Billur Yazgan'ın babasını reddettiği iddiaları bir süre magazin gündeminden düşmedi. Babasının vefatı ile Billur Yazgan nerede doğdu, kaç yaşında ve babasını reddetti mi sorularının yanıtları aranıyor. İşte tümbu soruların yanıtları haberimizde...

Babası gibi tiyatrocu olan Billur Yazgan’ı acemi cadı dizisi ile tanıdık. Billur Yazgan Acemi Cadı dizisinde okulun popüler kızını canlandırdı. Bir çok pğrojede yer alan Billur Yazgan kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Billur Yazgan’ın kısa yaşam öyküsü ve hakkında merak edilenler…

BİLLUR YAZGAN KİMDİR?

Billur Yazgan, 1 Ekim 1985 yılında İstanbul’da doğdu. Ercan Yazgan’ın kızıdır. Ercan Yazgan aslen Sinopludur. Billur Yazgan, İstanbul Üniversitesi Dil Edebiyat ve M.S.M. Tiyatro Bölümü eğitimi almıştır.

1 Ekim 1985 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Billur Yazgan, ünlü oyuncu Cafer Yazgın’ın kızıdır. Annesi tiyatrocu İdil Yazgan’dır. İstanbul Üniversitesi’nde Arap Dili ve Edebiyatı Bölümü'nde eğitim almış ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nden mezun olmuştur.

2006 yılında yayınlanan ‘Acemi Cadı’ adlı dizide canlandırdığı karakter sonrası tanınan Billur Yazgan, Star TV'de yayınlanan ‘Papatyam' dizisinde aktivist ve deli dolu Özge karakterini canlandırdı. Dizide Metin Akpınar ve Nilgün Kasapbaşoğlu gibi ünlü isimlerle birlikte rol almıştır.

Billur Yazgan, evlendikten sonra televizyon dünyası ile arasına mesafe koymuş ve uzun süredir hiçbir projede yer almamaktadır. Öte yandan, Billur Yazgan’ın sosyal medyada babası Ercan Yazgan ile neredeyse hiç paylaşımı yok. Bir dönem gündeme gelen bu konu sonrası Billur Yazgan'ın babası Ercan Yazgan'ı reddettiği iddia edilmişti. Ancak bu iddia hakkında her iki taraftan açıklama yapılmadığı için, doğruluğu kesin olarak bilinmemektedir.

BİLLUR YAZGAN’IN FİLM VE DİZİLERİ

2009 – Papatyam – Özge

2008 – Memur Muzaffer – Aysun Mutlu

2007 – Aşk Eski Bir Yalan – Zeyno

2006 – Acemi Cadı – Tuğçe

2005 – Şöhret

2004 – Yabancı Damat

BABASINI REDDETTİ İDDİASI
Bir zamanlar Acemi Cadı dizisi ile ekranlarda sevilen bir karakter olan Tuğçe rolündeki Billur Yazgan’ın hayatını kaybeden Ercan Yazgan’ın kızı olduğu biliniyor. Billur Yazgan'ın sosyal medyada babası ile neredeyse hiç bir paylaşımı yok. Bir dönem gündeme gelen bu olayda, Billur Yazgan’ın babası Ercan Yazgan’ı reddettiği iddia edilmişti. Ancak bu iddialara dair herhangi bir netlik yok.

ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİR TÜM PERSONEL MEMUR KPSS İLANLARI CEBİNE GELSİN TIKLA

2018 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK KPSS 2018 PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

2018 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET
İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset-gündem Haberleri