Emniyet Genel Müdürlüğü sözleşmeli memur alımı yapacak

Emniyet Genel Müdürlüğü sözleşmeli memur alımı yapacak

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) tarafından kamu personeli alımı yapılacağı ilan edildi. EGM 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre sözleşmeli memur statüsünde istihdam edilmek üzere 9 Sözleşmeli Bilgisayar Mühendisi (Yazılımcı) alımı gerçekleştirecek. EGM kamu personeli alımına başvurular 24 Ekim 2016 tarihinde başlayıp 28 Ekim 2016 tarihinde sona erecek. Alınacak personeller Ankara ilinde görev yapacaklar.

18 yaşını doldurmuş ve 35 yaşını tamamlamamış olmak, askerlikle ilişiği bulunmamak gerekiyor. Bilgisayar Bilimleri Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar ve Enformatik Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bilgisayar Bilimi ve Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği Lisans programlarından mezun olan adaylar başvuru yapabilecekler.

Başvurularda 2016 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavında (KPSS) P3 puan türünden en az 50 almış olmak şartı bulunuyor. Adaylar başvurularını bulundukları illerin İl Emniyet Müdürlüğü Personel Şube Müdürlüklerine şahsen yapacaklar. Sözlü sınava kadro sayısının 5 katı kadar aday davet edilecek. Emniyet Genel Müdürlüğü kamu personeli alımı ile ilgili detaylı bilgi ve ilan metni için buraya tıklayınız

2016 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN
 
2016 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET
İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri