Emniyet Genel Müdürlüğü KPSS 60 puan ile Hizmetli Alımı İlanı

Emniyet Genel Müdürlüğü KPSS 60 puan ile Hizmetli Alımı İlanı

Emniyet Genel Müdürlüğü 22 Aralık 2017 tarihinde yayımladığı ilana göre bünyesine kadrolu hizmetli personel alımı yapacağını belirtti. Başvuru yapacak adayların aranan niteliklere sahip olmaları ve KPSS 60 puan almış olmaları gerekmektedir. İlana göre Emniyet Genel Müdürlüğü bay ve bayan toplam 29 hizmetli alımı gerçekleştirecek.


 
ALIM YAPILACAK KADROLAR

Emniyet Genel Müdürlüğü yayınlamış olduğu iki farklı ilan ile bünyesine hizmetli ve ses kayıtçısı alacağını duyurdu. Bu kadronun 27’si hizmetli, 2 kişilik kadroya 1 ses kayıtçısı ve 1 spiker alınacak. Spiker ve Ses kayıtçısı kadrosu için adaylar Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Dairesi Başkanlığında istihdam edilecek. Hizmetli kadrosu için, Van ilinde 1, Şırnak 11, Tunceli 2, Hakkari 8, Diyarbakır 4 ve Bayburt ilinde 1 kişi işe alınacaktır.

ADAYLARDA ARANACAK ŞARTLAR

Başvuruda bulunacak adayların Emniyet Teşkilatında Emniyet Hizmetleri Sınıfı Dışında Görevli Kadrolu ve Sözleşmeli Personel Yönetmeliği çerçevesinde belirlenen aşağıdaki şartları taşımaları gerekmektedir:

a. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48′ inci maddesinde belirtilen şartları taşımak,
b. Öğrenim şartı ve diğer nitelikleri taşımak,
c. Sağlık Yönetmeliğinde belirtilen sağlık şartlarını taşımak,
d. Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonuçları olumlu olmak,
e. Emniyet Genel Müdürlüğünce yapılacak sözlü ve/veya uygulamalı sınavda başarılı olmak.

BAŞVURULAR

EGM Hizmetli Alımı kadrosuna başvuru yapmak isteyen adaylar, başvurularına 12 Ocak 2018 tarihine kadar yapmaları gerekiyor. Hizmetli alımı için ilk başvuru 08 Ocak 2018 tarihinde alınmaya başlayacaktır. Spiker ve Ses Kayıtçısı için başvurular 15 Ocak tarihinde başlayıp 19 Ocak 2018 tarihinde sona erecektir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri