Elazığ’da deprem

Elazığ’da deprem

Elazığ’da gece saat 00:05 sıralarında gerçekleşti. Yerin 3.0 kilometre altında meydana gelen deprem, çevre illerden de hissedildi.

Kandilli Rasathanesi Araştırma Merkezi depremin Sivrice Merkezli 3.8 şiddetinde olduğunu ve yerin 3 kilometre altında olduğunu açıkladı.

Deprem şehrin birçok merkezinde hissedildi. Hissedilen deprem çevre illerde, Elazığ ve çevresinde büyük paniğe neden oldu. Depremde can veya mal kaybı olmadı. 

"KÖYLERİMİZDE SORUN YOK"

Sivrice Belediye Başkanı Ebubekir Irmak, Kanal Fırat Televizyonunda yayınlanan “Son Baskı” son baskı canlı yayına bağlanarak ilçedeki son durum hakkında bilgi verdi. Belediye Başkanı Ebubekir Irmak, “Çok şükür ilçemizde bir sıkıntı yok muhtarlarımızla görüştüğümüzde köylerimizde bir sorunun olmadığını öğrendik. Hayat şu an normal. Biz bir deprem kuşağındayız. Paniğe gerek yok, hayat devam ediyor.

Günbalı köyünde de bir sıkıntı yok. Hissedildi ama sokaklara dökülecek bir durum yok, Sivrice halkı zaten bu çeşit depremlere alışık durumda. Her hangi bir can kaybı zaten yok. İlçemizde depremden dolayı bir yıkım da olmadı” dedi.

"ŞU ANDA BİR SIKINTI YOK" Günbalı Köyü Muhtarı Özcan Gündem, “Kesinlikle ölü veya yaralı yok. Şu an köy sakinleri evlerindeler” ifadelerini kullandı.

ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİR TÜM PERSONEL ÖĞRETMEN MEMUR KPSS İLANLARI CEBİNE GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

2018 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK KPSS 2018 PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

2018 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET
İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset-gündem Haberleri