El Sanatları Ve Nakış Öğretmenleri Tepkili

H.E.M ‘de ve kız meslek liselerinde görev yapması gereken fakat atanamayan el sanatları ve nakış öğretmenleri tepkili . “Bizler el sanatları ve nakış öğretmenliği bölümü mezunu atanamamış öğretmenleriz.

Çok büyük bir haksızlıkla karşı karşıyayız…H.E.M lerinde bu sene ücretli usta öğreticilerle yürütülen sürekli kursların sayısını belirlemeye yönelik bir çalışma yapıldı.
 
…Sonuçta 37 BİN sürekli kurs dolayısıyla bi okadar öğretmene ihtiyaç olduğu ortaya çıktı…Fakat biliyorsunuzki H.E.M lerde şu anda kalıplaşmış bir usta öğretici kitlesi var.Çalışma Bakanlığı KASIM ayında yapılacak toplantıda H.E.M lerde çalışan içlrinde lise ve önlisans mezunlarıda olan USTA ÖĞRETİCİLERE kadro vermeyi görüşmeye karar verdi…Mücadelemiz KASIM ayında görüşülecek bu maddeye karşı çıkmak adına …çünkü madde şu haliyle sadece H.E.M lerde çalışan lise önlisans ve lisans ları kapsıyor…çalışma fırsatı bulamayan,,,veya çalışmasına H.E.M lerce imkan verilmeyen binlerce ALAN ÖĞRETMENİNİ dışarıda bırakıyor.Yapılan bu haksızlığın durdurulmasını,yönetmeliklerinde dediği üzere bu boş kadrolara ALAN ÖĞRETMENLERİNDEN atama yapılmasını istiyoruz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri