Ekrem İmamoğlu, YSK'nin iptal kararı verdiği günün görüntülerini ilk kez paylaştı

Ekrem İmamoğlu, YSK'nin iptal kararı verdiği günün görüntülerini ilk kez paylaştı

İstanbul'un seçilmiş belediye başkanı Ekrem İmamoğlu, YSK'nin seçimleri iptal ettiği gün yurttaşlarla yaptığı iftar yemeğinden görüntüleri Twitter hesabından paylaştı. Video'da iftar duasının İmamoğlu tarafından yapıldığı görüldü.
[Haber görseli]Yüksek Seçim Kurulu'nun İstanbul seçimlerini iptal ettiği gün, Ekrem İmamoğlu, iftarını Eyüpsultan Çırçır Mahallesinde, Meltem ve Ahmet Kandil çiftinin evinde açmıştı. Evin içinde komşuların, bina dışında da vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan İmamoğlu, o günün görüntülerini Twitter hesabından paylaştı. İmamoğlu, görüntülere, "Ramazan’da komşularımızla iftarda buluşmak, o maneviyatı, paylaşımı hissetmek çok kıymetli. Hep birlikte huzurumuz, sağlığımız için dua edelim ve kardeşçe yaşamanın keyfine varalım." notunu ekledi.

İftar duası İmamoğlu'ndan

Aile, ezan okunmasının ardından iftar duasını İmamoğlu'nun okumasını rica etti. Aileyi kırmayan İmamoğlu'nun duasının ardından iftar açıldı. Bir süre sonra Kandil Ailesi'nin evi, binadaki komşularının akınına uğradı. Birçok kişi, İmamoğlu'nu görmek ve fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarıştı. Hasan Kaan adlı 3 yaşındaki bir çocuğun, ''Ekrem Abi, her şey çok güzel olacak'' demesi gülüşmelere yol açtı. İmamoğlu, Kandil Ailesi'yle iftarını yaparken, binanın önünde de yüzlerce vatandaş birikti. İmamoğlu'nun binadan çıktığını gören vatandaşlar, ''Ekrem Başkan'' ve ''Hak, hukuk, adalet'' sloganlarını attı. İmamoğlu, burada kendisini bekleyen basın mensuplarının sorularını, vatandaşların sloganları altında gerçekleştirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset-gündem Haberleri