Eklem Romatizması ve Sinir Sıkışması için Karışım

Eklem Romatizması ve Sinir Sıkışması için Karışım

Sinir sıkışması ve iltihaplı eklem romatizması sonucu ağrıların giderilmesi ve hastalığın giderilmesi için...

Sinir sıkışması ve iltihaplı eklem romatizması sonucu ağrıların giderilmesi ve hastalığın giderilmesi için Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu tarafından önerilen kiraz sapı ve ısırgan otu kürü nasıl hazırlanır bu yazımızda bulabilirsiniz.

Tamamen doğal ve bitkisel olan bu tedavi yöntemi ile sinir sıkışması rahatsızlığınız ve iltihaplı eklem romatizması problemini ortadan kalkacaktır.

Ellerde ve ayaklarda ağrıların başlaması sonucu hastaneye gittiğimizde ortaya çıkan bir rahatsızlıktır iltihaplı eklem romatizması (romatoid artrit). İlk önce ağrı ile başlayan rahatsızlık zamanla kişinin yaşam kalitesini de etkilemekte ve sosyal yaşantısına engel olmaktadır.

İltihaplı eklem romatizması tedavisi olan bir hastalıktır. İhmal edilmeyip uygun tedavi uygulandığı taktirde bu rahatsızlık vücuttan atılabilir. Eğer size de iltihaplı eklem romatizması teşhisi konulduysa İbrahim Saraçoğlu’nun evinizde uygulayabileceğiniz bir tedavi yöntemi ile tedaviye başlayabilirsiniz. Kiraz sapı ve ısırgan otu ile hazırlayacağımız bu kürü sinir sıkışması içinde kullanabilirsiniz.

Kiraz Sapı ve Isırgan Otu Kürü

Malzemeler:

25 – 30 adet kurutulmuş kiraz sapı

Bir tutam ısırgan otu

Yarım litre klorsuz su

İltihaplı Eklem Romatizması ve Sinir Sıkışması Kürü Hazırlanışı:

Öncelikle 500 ml klorsuz suyu kaynatıyoruz. Kaynamaya başlayan suyun içerisine kurutulmuş kiraz saplarını ekliyoruz.

Kiraz sapları ile birlikte 3 – 4 dakika kaynatıyoruz ve ardından kiraz sapı miktarı kadar ısırgan otunu da ilave ediyoruz.

Isırgan otu ile birlikte de 6 – 7 dakika kısık ateşte kaynatıp ocaktan alıyoruz. Ilımasını bekliyoruz ve ardından süzerek içilecek hale getiriyoruz.

Isırgan Otu Kiraz Sapı Kürü Nasıl Tüketilir?

Hazırladığımız bu kürü sabah kahvaltıdan 2 saat sonra 1 bardak, akşam yemekten 2 saat önce de kalan 1 bardağı tüketeceğiz. Toplamda 21 gün boyunca hazırlanan bu kürü uygulayınız.

Dikkat Edilmesi Gerekenler

21 gün boyunca günde 2 bardak tüketeceğiniz bu karışımı günlük, taze olarak hazırlayınız. 21 gün tükettikten sonra hastalığınızın seyrine göre tekrar uygulayabilirsiniz.

Kiraz sapı – ısırgan otu kürünün hiç bir zararı yoktur. Ayrıca kiraz sapı zayıflamada da önemli bir rol oynar. Sinir sıkışmasındaki ağrıları gidermek için bu küre takviye olarak ardıç yağı ile masaj uygulayabilirsiniz.

Ardıç yağı kullanacaksanız hakiki olmasına özen gösterin. Ağrılı bölgelerinize bir miktar ardıç yağını masaj yaparak uygulayabilirsiniz. Haftada 3 – 4 gün uygulayabilirsiniz. Romatizmal hastalıklar için kullanılan ilaçların bir çoğu geçici olarak ağrıları gidermeye yöneliktir.

Bu uygulayacağınız kür ise hem ağrıları giderir hemde hastalığı tamamen iyileştirmeye yönelik etki gösterir. Kürü ilk uygulamaya başladığınız hafta vücutta depolanır, ikinci hafta ise tedavi etmeye ve ağrıları gidermeye başlar.

Siz de ısırgan otu – kiraz sapı kürünü uyguladıysanız sonuçları aşağıdaki yer alan yorum kısmından takipçilerimizle paylaşın. Sağlık için paylaşmayı unutmayınız.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Cinsellik Haberleri

Karaciğer yağlanması olan ünlü oyuncu son halini paylaştı