Ekin mi yoksa Alican mı elendi? Final haftası hangi gün?

MasterChef kim elendi? Güzide mi, Ekin mi yoksa Alican mı elendi? Final haftası hangi gün?

TV8 ekranlarında yayınlanan her bölümü ilgiyle izlenen MasterChef Türkiye'de finale 2 gün kaldı. MasterChef'in 27 Aralık Cuma yayınlanan bölümünde, Güzide, Alican ve Ekin, yarı finale çıkabilmek için yarıştı. Peki, 27 Aralık Cuma Güzide mi, Ekin mi yoksa Alican'mı elendi? Masterchef final haftası ne zaman?

 

TV8 ekranlarında yayınlanan Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüri olduğu MasterChef Türkiye yarışmasında finale 2 gün kaldı. MasterChef final haftasındaki ilk eleme oyununda Güzide, Ekin ve Alican karşı karşıya geldi. Peki, MasterChef'te kim elendi?

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ? (27 ARALIK)

Masterchef Türkiye 76. bölümde elenen son oynanan oyunun ardından elenen isim EKİN oldu. MasterChef yarışmasında bugün oynanan oyunların ardından yarı finale çıkan yarışmacılar ise GÜZİDE ve ALİCAN oldu…

 

YARIŞMACILAR ŞEFLERDEN KAÇ PUAN ALDI?

MasterChef final haftasındaki ilk eleme oyununda Güzide, Ekin ve Alican karşı karşıya geldi. Şefler ilk olarak meşhur bir meze olan topik yapılmasını istedi. Kendilerine verilen süre içinde topik yapmaya çalışan yarışmacılar, yeteneklerini gösterdikleri tabaklarını şeflere sundular. Ünlü şefler ise tadımları sonrasında yarışmacılara puanlarını verdiler. İlk turda Ekin 13, Alican 17 puan alırken, en beğenilen yemek ise Güzide'nin yaptığı oldu. Güzide ilk turda şeflerden 22 puan topladı.

Günün ikinci oyununda ise yarışmacılar tatlı yaparak yarıştı. Şeflerin tadımları sonrasında ikinci oyunda Ekin toplamda 29 puanda kalırken, Alican 36, Güzide ise 43 puana ulaştı.

Günün son oyununda ise Ekin diğer yarışmacılarla arasındaki farkı kapatabilmek için ter döktü. Şeflerin istediği et yemeğini yarışmacılar 1 saat 10 dakikalık süre içinde yapmaya çalıştı. Yemeklerini hazırlayan yarışmacılar tadım için jüri karşısına çıktı.

MASTERCHEF ÜÇÜNCÜ ELEME ADAYI KİM OLDU?


 
MasterChef final haftası 75. bölümde üçüncü eleme adayı ve yarı finalist, oynanan 3 oyunun ardından belirlendi. MasterChef 75. bölüm üçüncü eleme adayı GÜZİDE oldu. Bu sonuçla MasterChef Türkiye ilk yarı finalisti CEMRE oldu.
MASTERCHEF 2. ELEME ADAYI KİM OLDU? (25 ARALIK SALI)

MasterChef 2. eleme adayı yapılan 3 oyunun ardından en düşük puanı alan yarışmacı ALİCAN oldu. Böylelikle MasterChef final haftası ikinci eleme potasına giren yarışmacı ALİCAN oldu.

 

MASTERCHEF FİNAL HAFTASI NE ZAMAN?

MasterChef Türkiye'de bugün yayınlanan 73. son bölümle birlikte yarışmacıların kıran kırana mücadelelerine sahne olacak final haftası start aldı. Yarışmada son dörde kalan Alican, Ekin, Güzide ve Cemre yarışmacılarının arasından 2'si final oyununda yarışmaya hal kazanacak. MasterChef finali 29 Aralık tarihinde yapılacak.

MASTERCHEF İLK ELEME ADAYI KİM OLDU?

Masterchef yarışmasının dün ekranlara gelen 73. bölümünde yapılan 3 oyunun ardından şeflerden aldığı puanın toplamı en düşük olan Ekin ilk eleme adayı oldu.

MASTERCHEF EKİN KİMDİR, NERELİ?

MasterChef’in sevilen yarışmacısı Ekin Eylem Ulaş 1988 yılında Bursa’da dünyaya geldi. Aslen Elazığlı olan Ekin Boğa burcudur. 12 senedir aşçı son 1 senedir de Executive Chef. Bir abisi ve bir kız kardeşi var. Sağlam bir Fenerbahçe taraftarı. Basketbol oynuyor ve sık sık yüzüyor. Sigara ve alkol kullanmıyor. 5 kıta, 28 ülke ve 48 şehir gezdi. 2007 yılından beri aşçılık yaptığını söyleyen Ulaş, koyu bir Fenerbahçe taraftarı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Cinsellik Haberleri

Karaciğer yağlanması olan ünlü oyuncu son halini paylaştı