Ek gösterge ve bayram ikramiyesi beklentileri karşılanmalı'

Ek gösterge ve bayram ikramiyesi beklentileri karşılanmalı'

'Ek gösterge ve bayram ikramiyesi bekliyoruz'

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, özel bir TV kanalında canlı yayın konuğu oldu. Türkiye gündemi ve çalışma hayatına ilişkin konuların değerlendirildiği programda Genel Başkan çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Kamuda ek gösterge konusuna da değinen Kahveci ek gösterge konusunda beklentilerin normal olduğunu belirterek sadece birkaç meslek grubunun değil tüm kamu çalışanlarına verilmesinin doğru olacağını ifade etti.


KAHVECİ: EK GÖSTERGE VE BAYRAM İKRAMİYESİ KONUSUNDA BEKLENTİLER KARŞILANMALI

Genel Başkan Önder Kahveci, Ek gösterge ve bayram ikramiyesi konusunda bir beklenti oluştuğunu ve bu talebe karşılık verilmesi gerektiğini belirtti.


TÜM KAMU ÇALIŞANLARINA VERİLMELİ

Kahveci, “Seçim vaadi olarak öne çıkan Ek gösterge konusunda beklentiler normaldir. Bu bizim yıllardır talebimizdi. Ancak çalışma barışı bakımından sadece birkaç meslek gurubuna değil tüm kamu çalışanlarına verilmesi çok daha doğru olur. 100 günlük programda olmasını isterdik ama ek gösterge meselesinin çok uzamayacağına inanıyoruz. Adil bir ek gösterge düzenlemesi yapılmalı, bu çalışmada bizlerinde çağırılarak görüşlerine başvurulmalıdır.


'BAYRAM İKRAMİYESİDE İSTİYORUZ'

"Bayram ikramiyesini istiyoruz. Bu talebimiz yeni değil, eskiden beridir bunu istiyoruz. Kamuda ikramiye almayan kesim sadece memurlar kaldı. Çıkarılacak bir kararname ile bu konu çözülebilir. Memurlara verilecek ikramiye ekonomiye de hareketlilik getirir, piyasa canlanır." dedi.
SGK Rehberi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset-gündem Haberleri