DSİ 2020 personel alımı başvuru şartları ve detayları

DSİ 2020 personel alımı başvuru şartları ve detayları

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünün yayınlamış olduğu ilan ile uhdesinde istihdam edilmek üzere 35 mühendis yapılacağı duyurulmuştur.

DEVLET SU İŞLERİ 2020 PERSONEL ALIMI KADROLARI ŞÖYLEDİR

 Ziraat Mühendisliği, Jeoloji Mühendisliği, Jeodezi Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Meteoroloji Mühendisliği, Fotogrametri Mühendisliği, Harita Mühendisliği, Hidrojeoloji Mühendisliği, Biyosistem Mühendisliği, Geometrik Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Biyosistem Mühendisliği ve Çevre Mühendisliği unvanlarında kamu personelleri alınacak

Genel Başvuru Şartları Neler; 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşıması, 2018 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSS – P3 sınav türünden en az 70 puan almış olması, Her türlü koşulda arazi şartlarında görev yapabilmesi, Sağlığı elverişli olması ve Türkiye geneli her ilde çalışabilecek olması gerekmektedir.

Başvuru şekli ve adresi; İlgili adayların başvuruları elektronik ortamda http://personelalimi.dsi.gov.tr resmi web sitesi üzerinde başvuru formunun doldurulmasıyla başvurularını tamamlayabilirler. Başvurular 8 Ocak tarihinde başlayacak olup 17 Ocak 2020 tarihinde son bulacaktır.

İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri