Dışişleri Bakanlığı en az lise mezunu sözleşmeli personeli

Dışişleri Bakanlığı en az lise mezunu sözleşmeli personeli alımı yapıyor

Dışişleri Bakanlığı tarafından Türk Uyruklu Sözleşmeli Sekreter alımı için sınav yapılacağı ilan edildi. T.C. St. Petersburg Başkonsolosluğu’nda münhal olarak bulunan sözleşmeli 1 adet kadro için adaylarda aranan nitelikler, başvuru koşulları ve başvuru için adaylardan istenen belgeler için tüm detaylar haberimizde.

Dışişleri Bakanlığı T.C. St. Petersburg Başkonsolosluğu’nda münhal olarak bulunan sözleşmeli sekreter alımına başvuru yapabilmek için; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak gerekiyor. Yaş sınırı olarak sınav tarihi itibariyle 46 yaşından gün almamış olmak gerekiyor. Alım yapılacak personel için en az lise veya dengi okulları ile bu okullarla eşdeğer olduğu Milli Eğitim Bakanlığınca onaylanmış yabancı okullardan mezun olmak yeterli olduğu belirtildi. Çok iyi derecede Rusça ve Türkçe bilmek de aranan önemli özellikler arasında bulunuyor.

Ayrıca kamu haklarından yoksun bulunmamak, erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak, bilgisayar ve daktilo kullanabilmek şartları aranıyor. Başvuru sırasında adaylardan başvuru dilekçesi, özgeçmiş, Türk pasaportu ve işlem gören sayfaların fotokopisi, Nüfus Cüzdanı fotokopisi, Diploma, erkek adaylar için terhis belgesi veya askerlikle ilişiği olmadığına dair belge, 2 adet fotoğraf istenecek.

Dışişleri Bakanlığı sözleşmeli personel alımı için yazılı sınav 13 Aralık 2016 Salı günü saat 10:00’da, sözlü sınav ise 15 Aralık 2016 Perşembe günü saat 10:00’da T.C. St. Petersburg Başkonsolosluğu’nda yapılacak. Adaylar başvurularını 28 Kasım 2016 Pazartesi günü mesai bitimine kadar T.C. St. Petersburg Başkonsolosluğu, Ul. 7. Sovyetskaya, D:24 adresine ulaşacak şekilde posta yolu ile ya da şahsen yapabilecekler. Dışişleri Bakanlığı sözleşmeli personel alımı ilanı için BURAYA TIKLAYINIZ

2017 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN
2017 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET
İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri