Demet Akalın'ın, "Maddi açıdan siz de mi zorlanmaya başladınız?"

Demet Akalın'ın, "Maddi açıdan siz de mi zorlanmaya başladınız?" sorusuna verdiği yanıtlar dikkat çekti

Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüs salgını, sanat dünyasını da maddi anlamda olumsuz yönde etkiledi. Konserleri iptal olan ünlü şarkıcılar Işın Karaca, Cenk Eren ve Demet Akalın'ın, "Maddi açıdan siz de mi zorlanmaya başladınız?" sorusuna verdiği yanıtlar dikkat çekti

Milliyet gazetesinden Ali Eyüboğlu'nun, "Çalışmayınca Üç Ayda Dara Düşen Şarkıcılar" başlıklı yazısı şöyle:
"Demet Akalın, Işın Karaca ve Cenk Eren’le internet üzerinden söyleşi yapan Hürriyet Kelebek’ten Tülay Demir Oktay’ın şarkıcılara yönelttiği sorulardan biri şuydu: Maddi açıdan siz de mi zorlanmaya başladınız?

Cenk Eren: Pandemi bizim için mücbir sebep sayılmadı. Çalışmadığımız halde vergimizi ödüyoruz. Ben daha gelir vergimi ödeyemedim gerçi.
Demet Akalın: Ben bir tek gelir vergimi ödemedim, ödeyemem yani. Ev kredisi var bir yandan.


IŞIN KARACA: BEN DE ÖDEMEDİM 
Bu yanıtları okuduktan sonra, 'Yok artık. O kadar para kazanan şarkıcılar nasıl olur da iki ayda vergisini ödeyemez duruma gelir?' diye düşünenlere 'Işın Karaca’nın sözlerine dikkat' derim.

Karaca, ocak ayında deprem, şubat ayında Suriye’deki şehitlerimiz nedeniyle 1 Ocak’tan 10 Mart’a kadar 26 konserinin iptal olduğunu açıkladı.

GELİR YOK, GİDER ÇOK 
Cenk Eren, 'Derdimiz paramızın üstüne para eklemek değil. Allah’a şükürler olsun, biz kendimizi 3-5 ay idare ederiz' deyince Demet Akalın itiraz etti.

'Kusura bakma Cenk, bu konuda sana katılamayacağım. Bizim çoluğumuz çocuğumuz, bakmak zorunda kaldığımız bir sürü insan var. Ben idare edemiyorum. Türkiye’nin en çok kazananlarının başında geliyorum ve diyorum ki ben idare edemiyorum. Gelen bir şey yok, giden devam ediyor.'


EŞİ İÇİN 400 BİN TL 
2019’da Arda Turan’la davasında mahkemede 'Aylık gelirim bin TL' demesi olay olan Berkay, üç şarkıcının vergilerini ödeyemediği dönemde eşi Özlem Ada Şahin’e yaptığı jestle haber oldu. Şarkıcı, altı ay önce aldığı lüks cipi sattı ve üstüne 400 bin TL verip eşinin çok beğendiği cipi aldı.

Demek ki neymiş? Her konuda 'şarkıcılar' deyip, genelleme yapmak yanlış. Aylık gelirleri farklı dört şarkıcının kazanç kapıları kapanınca iki ayda ekonomik olarak geldikleri noktalar arasındaki dünya kadar fark ortada

Müziğin yıldızları bu durumdaysa müzisyenler ve emekçilerin ne denli sıkıntı yaşadığını hayal etmek hiç de zor olmasa gerek.

Şarkıcıların söylediklerine inanmıyorsanız o da başka!"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Cinsellik Haberleri

Karaciğer yağlanması olan ünlü oyuncu son halini paylaştı