Çüngüş Belediyesi Kadrolu İşçi Alımı haziran 2017

Çüngüş Belediyesi Kadrolu İşçi Alımı haziran 2017

Büro İşçisi, Çöp Kamyon Sürücüsü, Elektrik tesisatçısı, Mezarlık Görevlisi, Cenaze Levazımatçısı, Beko-Loder (kazıyıcı yükleyici, Diğer Motorlu Araç sürücüleri, Ateşli Silah Tuzaklama ve Kanal Izgara İşçisi alımı olmak üzere 9 farklı branşta 9 kadrolu işçi alımı yapılacak. 

işte alım şartları:

Çöp Kamyon Sürücüsü :  Bu meslek dalında kamuda çalışmış ve belgesi olan, D- sınıfı ehliyetli SRC:1-3 personel alınacaktır.

 Elektrik tesisatçısı: bu meslek dalında çalışmış, belgesi olan ve deneyimli, Temel internet kullanım belgeli, B- sınıf ehliyetli, askerliğini Fiilen Yapmış, Meslek lisesi mezunu personel alınacaktır.

Mezarlık Görevlisi:  bu meslek dalında çalışmış ve belgesi olan, B- sınıfı ehliyetli SRC 1 ve 2 belgeli, Bilgisayar kullanıcısı belgeli, askerliğini Fiilen Yapmış, MYO mezunu personel alınacaktır.

Cenaze Levazımatçısı: bu meslek dalında çalışmış ve belgesi olan deneyimli, Askerliğini Fiilen Yapmış lise mezunu personel alınacaktır.

Beko-Loader (kazıyıcı yükleyici) Operatörü alım meslek dalında çalışmış ve belgesi olan, D-C- sınıfı ehliyetli, İş Kamyonu Operatörü belgesi olan, askerliğini Fiilen Yapmış, İlköğretim mezunu personel alınacaktır.

Diğer Motorlu Araç sürücüleri: bu meslek dalında çalışmış, belgesi olan ve deneyimli, B- sınıf ehliyetli, Askerliğini Fiilen Yapmış lise mezunu personel alınacaktır.

Avcı (Ateşli Silah Tuzaklama) meslekli alım: bu meslek dalı kursunu bitirmiş, çalışmış ve belgesi olan, E sınıfı ehliyetli,Askerliğini Fiilen Yapmış lise mezunu personel alınacaktır.

Kanal Izgara İşçisi:bu meslek dalında çalışmış ve belgesi olan, B- sınıfı ehliyetli, Askerliğini Fiilen Yapmış veya Tecilli, lise mezunu personel alınacaktır.

Alımların hepsine sadece erkek adaylar başvuru yapabilir.

İlgilenenler Diyarbakır Çalışma İş Kurumu ilanlarını takip edecektir
- Diyarbakır Çalışma İş Kurumu tarafından bildirilecek adaylar istenilen belgeleri
göndermeleri ya da belgelerle birlikte müracaatların da şartları uyanlar noter
huzurunda kura çekimine tabi tutulacaktır.
- Kura çekimi sonucu seçilen adaylar mülakat sınavına tabi tutulacaktır.
- Gerçeğe aykırı belge veren adaylar kura çekimine tabi olmayacaktır. 07.06.2017

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri