Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fransız gazeteciye tokat gibi yanıt!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fransız gazeteciye tokat gibi yanıt!

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Fransız gazeteciye flaş yanıtı...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile birlikte düzenlediği basın toplantısında Fransız bir gazetecinin küstah sorusuna sert cevap verdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "FETÖ ağzıyla konuşuyorsun. Bu operasyonu yapanlar FETÖ'nün savcılarıydı, şu anda içerdeler. İstihbarat teşkilatlarının bu tür operasyonlara yönelik yetkileri vardır. ABD'nin Suriye'ye getirdiği 4 bin TIR silahı niye sormuyorsun? Niye bunun üzerinde durmuyorsun. Bunları kolay kolay karşınızda yutacak kimse yok" dedi.

Fransız gazetecinin MİT tırları olayını hatırlatarak, Türkiye'nin terör örgütlerine yardım gönderip göndermediğini, Türkiye'yi itham eden bir dille sorması üzerine Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

Suriye'ye kim silah gönderdi? Sorunuzu anlamadım. FETÖ ağzıyla konuşuyorsun. Gazeteci gibi değil, tam FETÖ'cü gibi konuşuyorsun. O operasyonu yapanlar FETÖ'nün savcılarıydı, şimdi onlar içeride, hapisteler. Sen bana bu soruyu böyle soruyorsun da, ABD'nin Suriye'ye getirdiği 4 bin tır silahları niye sormuyorsun? Gazetecisin ya, bunları niye yazmıyorsun? Sorularınızı sorarken hassas olun. Ve bir başkasının ağzıyla konuşmayın. Bunları da kolay kolay karşınızda yutacak birisi yok! FETÖ ağzıyla konuşmamayı da lütfen öğrenin.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset-gündem Haberleri