Çocuklar da kapmış Ailede

ARALARINDA ÇOCUKLARIN DA OLDUĞU AİLENİN TESTİ POZİTİF!

Manisa'nın Selendi ilçesinde aynı aileden 5 kişinin koronavirüs testi pozitif çıktı. Testi pozitif çıkanların arasında çocukların da olduğu öğrenildi. Bunun üzerine testi ailenin oturduğu sokak karantinaya alındı. 

 

Manisa’nın Selendi ilçesinde aralarında çocukların da bulunduğu aynı aileden 5 kişinin koronavirüs testi pozitif çıktı. Ailenin testinin pozitif çıkması üzerine oturdukları sokak 14 gün boyunca karantinaya alındı. Bu doğrultuda sokağa giriş çıkışlar kapatıldı.

Selendi’de Çamyayla Mahallesindeki Çeripaşa Sokakta 5 kişilik bir ailenin korona irüs testinin pozitif çıkması üzerine oturdukları sokak karantinaya alındı. Giriş ve çıkışların jandarma tarafından kapatıldığı sokakta sağlık ekipleri diğer ailelerde kontrollere başlarken bir yandan da ekipler evlerde dezenfekte çalışmasına başladı.
Çamyayla Mahallesi Muhtarı Necati Özaovalı, “Çamyayla Mahallemizin Çeripaşa Sokak’ta yaşayan bir ailesinde çıkan Covid-19 testinin pozitif çıkması nedeniyle sokak 14 günlük karantinaya alındı” dedi.

KARANTİNAYA ALINDI
Jandarma tarafından geniş güvenlik önlemleri alınırken sokakta çok sayıda sağlık personeli de diğer aileleri kontrol ediyor. Manisa Valiliği ve Selendi Kaymakamlıkları tarafından yapılan açıklamada da sokağın 14 gün boyunca karantinaya alındığı bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Cinsellik Haberleri

Karaciğer yağlanması olan ünlü oyuncu son halini paylaştı