Çılgın gençlerin bu yaptığına inanamayacaksınız!

Çılgın gençlerin bu yaptığına inanamayacaksınız!

23 yaşındaki yeğenine tecavüz edip hamile bırakan 41 yaşındaki imam A. İ. hakkında 20 yıl hapis cezası istendi. Öte yandan tecavüze uğrayan genç kızın iddianamede yer alan ifadeleri kan dondurdu.

Erzurum'da, ablasının 23 yaşındaki kızına tecavüz ederek hamile bırakmakla suçlanan, evli, 2 çocuk babası imam 41 yaşındaki A.İ.'nin 'nitelikli cinsel saldırı ve tehdit' suçlarından 20 yıla kadar hapsi istendi. Suçlamaları kabul etmeyen A.İ., "Uyurken odama girmiş. rızam dışında ilişkiye girmiş. Asıl ben ondan şikayetçiyim" dedi.

DAYISINDAN HAMİLE KALDI: 

Erzurum'da yaşayan genç kız, geçen 31 Temmuz'da Cumhuriyet Başsavcılığı'na giderek imam dayısı A.İ.'nin kendisine 2016 yılında tecavüz ettiğini belirterek şikayetçi oldu. Dayısının tecavüzü ile hamile kaldığını anlatan kimliği açıklanmayan genç kız, tehditler nedeniyle bunu kimseye anlatamadığını söyledi.

"BATTANİYEYİ YÜZÜME KAPATIP TECAVÜZ ETTİ": 

9 Mayıs 2017'de başka bir şehirde özel bir hastanede doğum yaptığını belirten genç kız, "Dayım ile anneannemin yaşadığı köye gittik. Akşam saatlerinde evde yalnızken dayım geldi. Televizyon izlerken battaniyeyi yüzüme kapatarak tecavüz etti.

KİMSE SANA İNANMAZ, İMAM OLDUĞUM İÇİN BANA İNANIRLAR:

' Bu yaşadıklarını kimseye anlatmayacaksın. Anlatırsan seni öldürürüm, yaşatmam. Zaten kimse sana inanmaz ben imam olduğum için herkes bana inanacaktır. En sonunda sen suçlu çıkarsın' deyip çıktı. O an korktuğum için kimseye birşey diyemedim. Görev yaptığı Muş'un Malazgirt ilçesinden sürekli Erzurum'a gelip benimle yalnız kaldığında şikayet etmemem konusunda tehditlerine devam etti. Dayanamayıp yaşadıklarımı anneme ve ablama anlattım. Hastaneye gittik ve 6 aylık hamile olduğumu öğrendim.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset-gündem Haberleri