Çankırı Orta Yaylakent Belediye Başkanlığı Önlisans mezun tekniker alımı

Çankırı Orta Yaylakent Belediye Başkanlığı Önlisans mezun tekniker alımı

Başvuru sırasında İş Talep Formu Kurumumuzdan temin edilecektir. (Yönetmeliğin Ek-1’ indeki Başvuru Formu), Nüfus cüzdanı veya kimlik kartının fotokopisi, Diploma veya Mezuniyet belgesinin fotokopisi, Yabancı Okul Mezunları için Denklik Belgesinin fotokopisi olması gerekmektedir.

KPSS Sonuç Belgesinin çıktısı, Coğrafi Bilgi Sistemleri Uzmanlığı’nı gösteren sertifika, (Meb onaylı yada Türkiye’de eğitim veren herhangi bir üniversiteden alınmış olması gerekmektedir) Bilgisayarlı Muhasebe Sertifikası, (Meb onaylı yada Türkiye’de eğitim veren herhangi bir üniversiteden alınmış olması gerekmektedir) Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı şart.

Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı, 2 Fotoğraf (1 adedi forma yapıştırılacak). Giriş sınavına katılmak isteyenlerden istenilen belgelerin aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri tasdik edilebilir.

Başvuru şekli; belgelerini 25 Mayıs 2018 cuma günü saat 17.00’ ye kadar (mesai günlerinde saat 08:00 ile 17:00 arasında),müracaatlarını yapabilirler. ÇANKIRI - YAYLAKENT Belediyesi adresindeki YAYLAKENT Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir.

Başvurular şahsen veya iadeli taahhütlü posta yoluyla yapılacaktır. Postadaki gecikmeler ve duyuruda belirtilen süre içerisinde yapılmayan başvurular dikkate alınmaz. Eksik bilgi ve belgelerle ya da nitelikleri uygun olmadığı halde yapılan başvurular, belediyece değerlendirmeye alınmayacaktır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri