Caner Çalışır kimdir?

ÜNLÜ İSİMDEN ACI HABER! HAYATINI KAYBETTİ

Son dakika! Caner Çalışır hayatını kaybetti
Alınan son dakika haberine göre sosyal medya platformları olan İnstagram, Snapchat gibi çektiği videolarla kısa süre içerisinde üne kavuşan DJ Caner Çalışır kalp krizinden dolayı hayatını kaybetti. Acı haberi yakın arkadaşı Hakan Kakız duyurdu.

 
Alınan son dakika bilgisine göre 31 yaşındaki Caner Çalışır bu sabaha karşı kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Acı haberi yakın arkadaşı Hakan Kakız duyururken sanat camiası yasa boğuldu.


ÇOKLU ORGAN YETMEZLİĞİNDEN YOĞUN BAKIMA ALINMIŞTI
Kerimcan Durmaz’ın yakın arkadaşı Çalışır, 2016 yılında da çoklu organ yetmezliğinden yoğun bakıma alınmıştı. Acı haberi Caner Çalışır’ın yakın arkadaşı DJ Hakan Kakız Instagram hesabından duyurdu.


 
CANER ÇALIŞIR KİMDİR?
Caner Çalışır, 1989 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Berna Arıcı ile çektiği “Berna saçında kene var topla topla gene var” videosuyla ünlüler dünyasına adım atan ve “Ablan Star Bebeğim” cümlesiyle birlikte oldukça popüler olan Caner Çalışır ayrıca, O Hayat Benim, Kiraz Mevsimi gibi dizilerde rol almış, Okan Bayülgen ile birlikte bir süre çalışmış günümüzde ise Dj olarak çalışmaktadır.

Caner Çalışır, son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Benimle Söyle adlı yarışma programında jüri üyeliği yaptı

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset-gündem Haberleri