Çandır Belediyesi işçi alımı

Çandır Belediyesi işçi alımı

Yozgat Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından yayınlanan ilanda Çandır Belediyesinde çalışmak üzere iki işçi alımı yapılacağı duyuruldu. Şoför ve iş makinesi operatörü meslek tanımlarıyla yapılacak işçi alımı için başvurular 4 Kasım 2016 Cuma günü başladı. Başvurular 14 Kasım 2016 tarihine kadar alınacak.

Çandır Belediyesine yapılacak bir şoför alımı için en az ilköğretim mezunu olmuş olmak şartı aranıyor. Ayrıca adayların en az 5 yıllık B sınıfı sürücü belgesine sahip olması gerekiyor. İş makineleri operatörü alımında ise adayların iki yıllık bir G sınıfı sürücü belgesine ve iki yıllık deneyime sahip olma ŞART. Bu ilanda da öğrenim şartı en az ilköğretim mezunu olmuş olmak şeklinde belirtiliyor.

Çandır Belediyesine yapılacak işçi alımı için 14 Kasım'a kadar alınacak başvuruların ardından önce kura çekimi yapılacak. 28 Kasım tarihinde yapılacak kura çekimiyle sözlü sınava katılacak adayların listesi belirlenecek. Sözlü sınava katılan adayların arasından da işe alınmaya hak kazanan isimler duyurulacak

Çandır Belediyesi şoför alımı ilanı için BURAYA TIKLAYINIZ

Çandır Belediyesi iş makineleri operatörü alımı için BURAYA TIKLAYINIZ

2017 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN
2017 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET
İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri