Çanakkale Ezine Ve Manisa SYDV kamu personeli alımı

Çanakkale Ezine Ve Manisa SYDV kamu personeli alımı

Çanakkale Ezine kamu personel alım ilanına başvurular başladı. Başvuru için son tarih 23 Kasım olarak ilan edildi.

Ezine Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı SYDV ilanına başvuruda bulunmak isteyen adayların, en az 300 saat ve üzeri bilgisayar eğitimi almış olmaları ve bunu Milli Eğitim Bakanlığı MEB onaylı belge ile tescil etmeleri isteniyor. 4 Yıllık Yükseköğretim Kurumlarından Sosyal Hizmetler, Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunu olma şartı ilanda belirtiliyor. Adayların, en az 5 yıl ve üzeri B sınıfı sürücü belgesinin olması isteniyor. Adayların, Çanakkale Ezine ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmaları gerekiyor. Adaylarda tecrübe şartı olarak, herhangi bir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında en az 3 yıl çalışmış olmaları isteniyor. 18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmaları ve 2016 yılında gerçekleştirilen KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak gerekiyor.

Çanakkale Ezine SYDV ilanına başvuru için son tarih 23 Kasım olarak duyuruldu. Ezine Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı SYDV Sosyal yardım ve inceleme görevlisi pozisyonunda istihdam edilecek kamu personeline 2.867 TL ile 3.154 TL arasında maaş ödeniyor. SYDV kamu personellerine Ocak ve Temmuz aylarında olmak üzere yılda 2 kez ikramiye veriyor. Çanakkale Ezine Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı SYDV ilanına başvuru için TIKLAYINIZ.

Manisa Şehzadeler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 1 Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi ile alımı yapılacağı ilan edildi. Şehzadeler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Sosyal personel alımları için son başvuru tarihi 23 Kasım 2016 olarak belirtildi.

2017 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN
2017 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET
İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri