BÜYÜK ACI!.

BÜYÜK ACI!.

Otel odasında öldürülen Vatan Şaşmaz'a son veda Beşiktaş'ta 27 Ağustos Pazar akşamı lüks bir otelin 10'uncu katında Filiz Aker tarafından tabancayla öldürülen Vatan Şaşmaz, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Ünlü sunucunun eşi ve annesi gözyaşlarını tutamazken, sevenleri de tabuta sarılarak dualar etti. Şaşmaz'ın 4 aylık hamile eşi Yasemin Adalı'nın tören boyunca karnındaki bebeği tuttuğu ve eşinin alyansını taktığı görüldü.

 

Vatan Şaşmaz'ın ailesi, sanatçı dostları ve sevenleri, Beşiktaş'ta otel odasında korkunç bir cinayete kurban giden ünlü sunucuya son görevlerini yerine getirmek için cenazesi namazın kılınacağı Güzeltepe Birlik Camii'nde bir araya geldiler. Şaşmaz'ın naaşı kılınan cenaze namazının ardından alkışlarla Çengelköy Mezarlığı'nda toprağa verilmek üzere son yolculuğuna uğurlandı.

ALYANSLI ELİYLE KARNINI TUTTU

Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz'ın cenaze töreninde objektiflere yansıyan fotoğraflar yürekleri burktu. Şaşmaz'ın 4 aylık hamile eşi Yasemin Adalı'nın tören boyunca karnındaki bebeği tuttuğu ve eşinin alyansını taktığı görüldü.  

EŞİ VE ANNESİ GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Cami avlusu namaza yaklaşık bir saat kala dolmaya başladı. Vatan Şaşmaz'ın annesi Safiye Şaşmaz ve eşi Yasemin Adalı’nın ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü. Anne Şaşmaz ile eşi Adalı, burada bir sandalyede otururken gözyaşlarını tutamadıkları görüldü. Oldukça bitkin olan Yasemin Şaşmaz'ın kayınvalidesi Safiye Şaşmaz ile el ele tutuşarak töreni beklediği görüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Cinsellik Haberleri

Karaciğer yağlanması olan ünlü oyuncu son halini paylaştı