Bu şehirlerden başlayacak

NORMALE DÖNÜŞ İÇİN KRİTERLER BELLİ OLDU! BU İLLERDEN BAŞLAYACAK!

Hayat ne zaman normale dönecek? İşte normalleşme için kriterler…
Türkiye'de koronavirüsle mücadele devam ediyor. Ülkemizde alınan önlemler doğrultusunda günlük vaka tablosunda olumlu gidişat dikkat çekiyor. Koronavirüsle mücadelede umutlu rakamlarla birlikte normalleşme çalışmaları hızlandırıldı. Peki, normalleşme çalışmaları nasıl ilerleyecek?

 
Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan koronavirüs tüm dünyaya yayıldı. Türkiye’de koronavirüse karşı alınan önlemler doğrultusunda güncel vaka tablosunda olumlu gidişat dikkat çekiyor. Vatandaşlar hayatın ne zaman normale döneceğini merak ediyor. Alınan bilgiye göre, koronavirüsle mücadelede olumlu gidişatla birlikte normalleşme çalışmaları hızlandırıldı. Normalleşme, 5 gün boyunca vaka görülmeyen illerden başlayacak. İzmir, İstanbul gibi illerde ayrı kriterler uygulanacak.

Normalleşme süreciyle ilgili tüm bakanlıkları ve birçok kurumu ilgilendiren seri kararlar alınması gerekeceği için koordinasyon sağlanacak. Belirlenecek kriterlerin uygulayıcısı bakanlıklar olacak.

Başta İçişleri, Kültür ve Turizm ile Tarım ve Orman bakanlıkları olmak üzere diğer bakanlıkların görev listeleri hazırlanıyor

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Cinsellik Haberleri

Karaciğer yağlanması olan ünlü oyuncu son halini paylaştı