Bu nasıl baba dedirtti..

Anne kızını doktora götürdü her şey orada ortaya çıktı.. Kayseri'de mide bulandıran ig'renç o'lay! Bu nasıl baba dedirtti.. Annenin şikayeti üzerine İskender Doğan B., gözaltına alındı ve çıkarıldığı mah-kemece tu-tuklandı.

Kayseri'de oturan İskender Doğan B. (36) kızı A.B.'ye (11), ci-nsel içerikli videolar izletip, ci- nsel isti -smarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklu yargılandığı davada 31 yıl ha-pis ce-zasına çarptırıldı. Merkez Melikgazi ilçesinde geçen yıl meydana gelen olayda, temizlik şirketi bulunan İskender Doğan B.'nin, kızı A.B.'ye ci- nsel isti -smarda bulunması,

bulunması, anne H.B'nin, kızını ağzında çıkan yaralar nedeniyle doktora götürmesiyle ortaya çıktı. Doktorun şüphelenmesi üzerine A.B., babasının kendisine isti -smarda bulunduğunu annesine anlattı. Annenin şikayeti üzerine İskender Doğan B., gözaltına alındı ve çıkarıldığı mah-kemece tu-tuklandı.

Kayseri 3'üncü Ağır Ce-za Mah-kemesi'nde 'çocuğun nitelikli ci- nsel isti -smarı' ve 'çocuğu müstehcen yayınları okumaya ve seyretmeye teşvik' suçlarından 10 yıldan 30 yıla kadar ha-pis istemiyle tutuklu yargılanan İskender Doğan B., karar duruşmasında hakim karşısına çıktı.

Önceki duruşmada pedagog eşliğinde verdiği ifadesinde, babasının kendisine ci- nsel içerikli videolar izletip birçok kez ci- nsel isti -smarda bulunduğunu ileri süren A.B. duruşmaya katılmadı, annesi ise hazır bulundu.

EŞİM KISKANÇ ONDAN BÖYLE YAPMIŞ: Sanık İskender Doğan B., son savunmasında "Sevmediğim bir evlilik yaptım. Çocuğumun doldurulduğunu düşünüyorum. O benim evladım, canım ciğerim, gözbebeğim. Suçlamalar iddiadan öte bir şey değil. Eşim kıskançlığından böyle yapıyor. Eşimi aldattığım için pişmanım. Ama başka kadını seviyorum ne yapayım. Tahliye olup, su-çsuzluğumu kanıtlamak istiyorum" dedi. AVUKATTAN AÇIKLAMA :

UTANÇ VERİCİ: A.B.'nin avukatı Ali Fidan, bir baba olarak sanıktan utandığını ifade ederek, "Türk toplumunun örf ve adetlerine en uygun ve en üst hadden ce-zalandırılmasını istiyoruz. Bir baba olarak duygularımla hareket etmek istemiyorum ama sanıkla hemcins olduğum için utanıyorum" diye konuştu. Mah-keme heyeti, sanık İskender Doğan B.'ye, 'nitelikli ci- nsel isti- smar' suçundan 30 yıl, 'müs- tehc- enlik' suçundan da 1 yıl olmak üzere toplam 31 yıl ha-pis ce-zası vererek, tutukluluk halinin devamına karar verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Cinsellik Haberleri

Karaciğer yağlanması olan ünlü oyuncu son halini paylaştı