Böylesi görülmedi!

Böylesi görülmedi!

Manisa'da bir ev sahibi, kiracısından evi teslim almaya gittiğinde büyük şok yaşadı. Evden çıkan kiracı, beraberinde evin kapılarını, kombisini ve kalorifer peteklerini de götürünce, kiracısından şikayetçi oldu. İşte detaylar.
 

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde meydana gelen olayda, kiracısının tahliyesini isteyen bir ev sahibi, evi kontrole gittiğinde neye uğradığını şaşırdı. Ev sahibi,evden ayrılırken kalorifer peteklerini, kombiyi ve kapıları da beraberinde götüren kiracıdan şikayetçi oldu.

Kentte esnaflık yapan Metin Gönül, muhabirlere yaptığı açıklamada, kızı ve damadı için geçen yıl Utku mahallesinde satın aldığı evde kiracı olarak oturan B.T'den evden çıkmasını istediğini söyledi. Gönül, Manisa 1. Sulh Hukuk Mahkemesinde 9 ay süren tahliye davası sürecinde B.T'nin kira ödemediğini, kiracının tahliye kararı alır almaz evdeki kombiyi, kapıları ve kalorifer peteklerini söküp götürdüğünü belirtti.


 

EV SAHİBİ ŞOKA GİRDİ

Evi teslim almaya gittiğinde şoka giren ev sahibi Gönül, "Bütün kapıları, kombiyi, kalorifer peteklerini sökmüş. Salon kapısını sökememiş ama tokmağını söküp gitmiş. Tam evden çıktı diye sevinmiştik, geldik gördük ki ev bu halde" dedi.

Evdeki kapıların, kombinin ve kalorifer peteklerinin yerinde olmadığını gören ev sahibi, kiracıdan şikayetçi oldu

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset-gündem Haberleri