BİRAND'IN EŞİ İLK KEZ KONUŞTU

Mehmet Ali Birand’ın eşi Cemre Birand ve oğlu Umur Birand, taziyeleri kabul ettikleri evlerinin önünde gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Metanetli olduğu gözlenen Cemre Birand, “Hepinize ailemiz namına çok teşekkür ediyorum. Mehmet Ali büyük bir şovmendi. Bu da herhalde onun için görebileceği en güzel şovlardan biri oldu. Hepiniz ona büyük bir şevk verdiniz. Eminim ki o da sizlere verdi. Her şekilde destek oldunuz. O da sizleri çok çok sevdi. Hepinize candan teşekkür ediyoruz. Yarın da merasimimize gelirseniz çok memnun oluruz” diye konuştu.

 

Birand’ın rutin bir işlem için hastaneye girdiğini belirten Cemre Birand, “Pankreas kanserinden ölmedi, hayat boyu korktuğu kalp krizinden öldü. Bu da belki daha iyi oldu, kim bilir” dedi. Basın mensuplarının, “Birand’ın son sözü ne oldu?” sorusu üzerine ise Cemre Birand, “Hastaneye niye geliyorsunuz, işiniz gücünüz yok mu, ne işiniz var?’ son lafıydı. Ondan bir gün evvel de ‘akşama balık hazırla’ dedi. Bu kadar rutin bir günümüzdü” ifadelerini kullandı.
 
Basın açıklamasını, kucağında oğluyla birlikte yapan Umur Birand ise, “Babam pankreas kanseri olduğundan beri onu hayatta tutan torunuydu. Bütün yapmış olduğu her şeyi onun için yaptı. İnşallah Can Dündar’la yapacağımız kendi belgeseli, hepsi oğlum içindi. Babamın yerini hiçbir şey dolduramayacak, hiç kimse de dolduramayacak” diye konuştu.
İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Cinsellik Haberleri

Karaciğer yağlanması olan ünlü oyuncu son halini paylaştı