Berna Laçin'den Acı Haberi Şimdi Geldi..!

Berna Laçin'den Acı Haberi Şimdi Geldi..!

Berna Laçin Türkiye’yi y-asa b-oğan a-cı haberi az önce duyurdu. Laçin a-cı haberi sosyal ağ hesabından gözyaşları içinde paylaştı. Kısa süre önce evinde rahatsızlanan ve apar topar h-astaneye kaldırılan y-oğun bakıma alınan ünlü ismin hayatını kaybettiğini açıklayan Berna Laçin saniyeler içinde binlerce taziye mesajı yağdı.

Berna Laçin tarafından verilen acı haber sonrası ünlü isimler hastaneye hücum etti. Acı haberi bu sözlerle duyurdu: “Canım Ahmet Uz abim, çok erken terk ettin bizi. Çok özleyeceğiz.” Uzun süredir akc-iğerindeki sorun sebebiyle tedavi gören 75 yaşındaki Ahmet Uz, bugün hayatını kaybetti.

AHMET UZ KİMDİR? Tiyatro, Sinema ve Dizi Oyuncusu, Film Yapımcısı, Seslendirme Sanatçısı. Tam adı Zekai Ahmet Uz. 22 Mart 1945, Ankara doğumlu. Müzisyen bir ailedendir. 1970 senesinde İstanbul Belediye Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun oldu. Bazı özel tiyatro kuruluşlarında ve Devlet Tiyatrosu’nda görev yaptı. Şehir Tiyatroları kadrosuna geçmesi, 1977 sürecinde oldu.

100’den fazla oyunda rol alan sanatçı, tiyatro dışında sinema ve dizi filmler de çevirmiştir. Ayrıca seslendirme konusunda da çalışmalarda bulunan Ahmet Uz, bazı filmlere de yapımcı olarak imza atmıştır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Cinsellik Haberleri

Karaciğer yağlanması olan ünlü oyuncu son halini paylaştı