Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ İşçi Alımı

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ İşçi Alımı

Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ Sözleşmeli İşçi alacağını açıkladı. Yapılan açıklamaya göre Mevsimlik işçisi (Genel) Eski Hükümlü Kırklareli ve Kars adresine istihdam edileceği açıklandı. KPSS şartı aranmayan ilanda İlköğretim (İlkokul) ve Ortaokul (Lise ve Dengi) mezunları başvuru yapabileceklerdir.

şartlar: İlkokul, Ortaöğretim Lise ve Dengi mezunu olması, Münhal kadro için durumu uygun olan adaylar Şahsen Kırklareli Babaeski Alpullu ve Kars Şeker fabrikalarına müracaat etmeleri gerekmektedir.

TÜRKİYE ŞEKER FABRİKALARI A.Ş. ESKİ HÜKÜMLÜ VEYA TERÖRLE MÜCADELEDE MALUL SAYILMAYACAK ŞEKİLDE YARALANAN PERSONEL ALIMI HAKKINDA DUYURU

T.C. Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığından alınan izne istinaden Şirketimize bağlı bulunan Alpullu ve Kars Şeker Fabrikalarında oluşan Eski Hükümlü ve Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralananların kontenjan açığının giderilmesi amacıyla Alpullu Şeker Fabrikası için Meslek Lisesi ve Dengi okul mezunu, Kars Şeker Fabrikası için İlköğretim mezunu kampanya ve mevsimlik işçi alımı yapılacaktır.

ALIMLARDA UYGULANACAK USUL VE ESASLAR

Alınacak kampanya ve mevsimlik işçiler için, Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüklerinden talepte bulunulmak suretiyle 19.09.2009 tarih ve 27354 sayılı Resmi Gazete ile 06.12.012 tarih ve 28489 tarihli sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Eski Hükümlü ve Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralananların İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine uygun olarak işlem yapılacaktır.

Bu doğrultuda;  Her fabrika kendi alacağı kampanya ve mevsimlik işçi pozisyonu için gerekli sınavı veya kura çekimini kendi yapacaktır.  Alımlara müracaat etmek isteyenlerin ikamet ettikleri ilin İş Kurumu Müdürlüğü Web sayfasında yayımlanan ilanları takip etmesi gerekmektedir.

İLAN OLUNUR

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri