BAŞBAKANA ÇIĞLIK GİBİ MEKTUP!

Bizler ataması yapılmayan öğretmenler olarak yanlış hiçbir şey yapmadık. Öncelikle ALLAH’ın ilk emri üzerine, peygamber efendimizin vasiyeti üzerine sadece okuduk.

Ancak şimdiye kadar emeğimizin karşılığını alamadığımız gibi bizim oylarımızla seçilen sizin talimatınızla göreve gelen yetkililer tarafından sadece aşağılandık. 
 
Bizler dağa çıkmadık, elimize silah almadık, en zor günlerimizde bile başkalarına zarar vererek geçimimizi sağlamayı hiç düşünmedik. Hatta meslek onurumuzu da bir kenara bıraktık evimize ekmek götürebilmek için tezgahtarlıktan tut simit satmaya kadar anlamadığımız her işi gocunmadan yapmaya çalıştık. 
 
Ne sitem ettik ne de hayıflandık. Tek bir isteğimiz vardı o da eğitimini gördüğümüz mesleğimize kavuşmak. Bizler sizlerden HZ. ALİ, HZ. EBUBEKİR, HZ. ÖMER adaleti bekliyoruz sadece, 10 yıldır yapılan Şubat atamalarının niye yapılmadığını anlayamıyoruz. Bu konuda da sizden ya bir müjdeli haber ya da ayrıntılı bir açıklama bekliyoruz. 
 
SİZDEN SADECE DEĞER GÖRMEK İSTİYORUZ. Sizler Filistin’deki kardeşlerimizin feryadına yetiştiniz. Suriyeli mültecilerin imdadına koştunuz, Aragan’daki yardıma muhtaç insanlara kucak açtınız. 
 
SAYIN BAŞBAKANIM ŞİMDİ SANA KENDİ EVLATLARIN SESLENİYOR. BİZLERE SIRTINI DÖNME…. 
Turhan Çetin
MEMURLARA HABER.COM  RESMİ FACEBOOK SAYFASI TIKLAYIN
Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri