Bakın kim çıktı!

Bakın kim çıktı!

Fenomen kasap Nusret, yeni yıla camide girdi!
Sosyal medyayı kasıp kavuran kasap fenomen Nusret, sosyal medyayı bir kez daha sallamayı başardı. Sosyal medya hesabından 2020 yılını Dubai’de dua ederek karşıladığını gösteren bir paylaşım yapan Nusret’e, takipçilerinden binlerce beğeni geldi. İşte sosyetik kasap Nusret'in o görüntüleri.

Ünlü kasap Nusret Gökçe, yeni yıla Dubai’de bir camide dua ederek girdi. Instagram hesabından dua ederken bir görüntü paylaşan Nusret’in bu paylaşıma binlerce beğeni ve yorum yağdı. Önceki röportajlarında yılbaşında kalabalık ortamlardan uzak durmayı sevdiğini söyleyen Nusret, bu yıl 2020 yılına camide girmeyi tercih ettiğini açıkladı

Fenomen kasabın fotoğrafının altına ABD’li ünlü şarkıcı DJ Khaled ve bir çok ünlünün de yorum yaptığı görüldü. Nusret'in, palaştığı fotoğrafların altına kendi simgesi haline gelen #saltbae ifadesini kullandığı da gözlerden kaçmadı. Nusret, ''saltbae'' lakabını, yemeklere tuz atarken girdiği çarpıcı pozları nedeniyle almıştı.


 

SERVETİ DUDAK UÇUKLATIYOR

36 yaşındaki sosyetik kasap Nusret Gökçe'nin İstanbul'da 6 olmak üzere Ankara, Bodrum, Muğla, Dubai, Abu Dhabi, Doha, Miami, New York ve Mykonos'da şubeleri bulunuyor. Nusret Gökçe'nin aynı zamanda İstanbul Maçka'da da bir oteli bulunuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset-gündem Haberleri