BAKANDAN SON dakika

BAKANDAN FLAŞ AÇIKLAMA! OKULLARIN AÇILMASIYLA İLGİLİ..

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Twitter hesabından okulların açılmasına ilişkin bir paylaşımda bulundu. Bakan Selçuk, okulların açılmasıyla ilgili olarak, ''Şimdi tüm hazırlıkları titizlikle yapmaya ve okulları zamanında açmaya odaklanmalıyız. Öğretmenlerimiz, okul yöneticilerimiz ve velilerimizle birlikte" ifadelerini kullandı

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Twitter hesabından okulların açılmasına ilişkin bir açıklamada bulundu. Bakan Selçuk, okulların açılmasıyla ilgili olarak ”Şimdi tüm hazırlıkları titizlikle yapmaya ve okulları zamanında açmaya odaklanmalıyız. Öğretmenlerimiz, okul yöneticilerimiz ve velilerimizle birlikte” ifadelerini kullandı.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Haftalardır “Okulları birlikte açacağız” çağrımıza katılan ve sorumluluk alan herkese teşekkür ederim. Şimdi tüm hazırlıkları titizlikle yapmaya ve okulları zamanında açmaya odaklanmalıyız. Öğretmenlerimiz, okul yöneticilerimiz ve velilerimizle birlikte” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Cinsellik Haberleri

Karaciğer yağlanması olan ünlü oyuncu son halini paylaştı