Bakan Koca uyardı

BAKAN KOCA'DAN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM! BU FOTOĞRAFLA UYARDI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabı Twitter'dan koronavirüs ile mücadele kapsamında vatandaşlara uyarılarda bulunamaya devam ederken son olarak fotoğraflı uyarıda bulundu. Bakan Koca Konya'da gittiği düğünde koronavirüse yakalanıp hayatını kaybeden 70 yaşındaki Mihri Ateş'in oğlu İsmail Çimen'in (36), annesinin mezarı başında dua ederken fotoğrafını paylaşarak uyarıda bulundu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabı Twitter’dan virüsün yayılmasını engellemek ve koronavirüs ile mücadele kapsamında vatandaşlara tdbir uyarılarında bulunmaya devam edrken son olarak fotoğraflı bir paylaşımda bulunarak vatandaşları uyardı.


UYARIDA BULUNDU
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Twitter hesabından, Konya’da gittiği düğünde koronavirüse yakalanan ve hayatını kaybeden Mihri Ateş’in oğlu İsmail Çimen’in, çaresizliğini dile getirip, insanların halen düğün ve cenazelere gittiği yönündeki uyarısını paylaştı.


 
Çumra ilçesinde yaşayan İsmail Çimen, Kurban Bayramı’nda Karaman’ın Kazımkarabekir ilçesine bağlı Akarköy’de yaşayan annesi Mihri Ateş’in yanına gitti. Annesinin nefes almakta zorlandığını ve vücudunda ağrılarının olduğunu söylemesi üzerine Çimen, onu Çumra Devlet Hastanesi’ne götürdü. Mihri Ateş burada yapılan tetkiklerde koronavirüs şüphesi üzerine Konya’ya sevk edildi. Mihri Ateş, Konya’da yoğun bakım ünitesinde 5 gün sonra yaşamını yitirdi. Annesini toprağa veren İsmail Çimen, ziyaretine gittiği mezarının başında konuştu. Çaresizliğini dile getiren İsmail Çimen, insanlara düğün ve cenazelere gitmemeleri konusunda uyarılarda bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Cinsellik Haberleri

Karaciğer yağlanması olan ünlü oyuncu son halini paylaştı