Atlasglobal Çalışma Arkadaşları Arıyor

Atlasglobal Çalışma Arkadaşları Arıyor

Atlasglobal, ülkemizin öncü havacılık firmalarından biri. 

 

Türkiye'de havayolları taşımacılığında sektörün başında gelenlerinden biri olan Atlasglobal, yeni çalışma arkadaşları arıyor. Büyümeye devam eden Atlasglobal, yeni personel alımları ile beraber daha da gelişmeyi amaçlıyor. 

 

2001 yılından beri havayolları sektöründe olan Atlasglobal, iç ve dış hatlar kapsamında yük ve yolcu taşımacılığı yapmaktadır. Atlasglobal çok hızlı bir şekilde gelişmeye devam etmektedir. 

Gelişmeye önem veren Atlasglobal; yeniliklere açık, verdiği hizmetler doğrultusunda istikrarlı bir şekilde etkin hizmet anlayışı ile yoluna devam ediyor.

2016 yılında da yaptığı personel alımlarına devam ediyor. Müşterilerine son derece özenli yaklaşan ve personelleri çok güler yüzlü olan firma yeni çalışma arkadaşlarını bekliyor. 

 Başvuruda bulunacak olan adayların;

*En az lise mezunu,

*Genç,

*Dinamik

*Güler yüzlü olmaları gerekiyor.

Bu şartları üzerinde barındıran adaylar havacılık sektöründe kariyerlerini devam ettirebilir ve kariyerlerinde çok daha yükselmeyi hedeflemeye başlayabilir.

Başvuruda bulunmak isteyen adaylar http://www.kariyer.net/atlasjet-havacilik-a-s/genel-basvuru-is-ilani-i1303024/ web sayfası üzerinden tüm ayrıntıları öğrenebilir, alım yapılacak açık pozisyonları ayrıntılı inceleyebilir. Adaylar genel başvuruda bulunabilir.  

2016 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN
 
2016 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET
İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri