Askeri Gazino Müdürlüğü İşçi Alımı

Askeri Gazino Müdürlüğü İşçi Alımı

Çanakkale Askeri Gazino Müdürlüğü Sözleşmeli İşçi Alım ilanı yayınladı. Alınacak Personel sayısı 7 kişi olarak açıklandı. Başvurular 21 Kasım 2016 tarihinde sona erecektir. Çanakkale Askeri Gazino Müdürlüğü Sözleşmeli İşçi Alım İşçi alacağını açıkladı. Yapılan açıklamaya göre 5 Kişi Garson servis elemanı 2 kişi Bulaşıkçı (stevard) olup toplam 7 Kişi istihdam edileceği açıklandı.

Çanakkale Askeri Gazino Müdürlüğü Sözleşmeli İşçi 5 kişi Garson Servis Elemanı için şartlar: Ortaöğretim (lise ve dengi) olması Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS P 94 puan türünden en az 60 puanı bulunuyor olması gerekmektedir. Adaylar İş kur iş ilan 00003471308 no ile veya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne Şahsen 21 Kasım 2016 tarihine kadar başvurmaları gerekmektedir.

Çanakkale Askeri Gazino Müdürlüğü Sözleşmeli İşçi 2 kişi Bulaşıkçı (stevard) için şartlar: Ortaöğretim (lise ve dengi) olması Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS P 94 puan türünden en az 60 puanı bulunuyor olması gerekmektedir. Adaylar İş kur iş ilan 00003471321 no ile veya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne Şahsen 21 Kasım 2016 tarihine kadar başvurmaları gerekmektedir.
Başvuracak adaylar Çanakkale Askeri Gazino Müdürlüğüne istihdam edilecek olup çalışma adreside aynı adrestir. İlana başvuracakların kişisel durumu Normal olanlarla birlikte TMY ( Terörle Mücadelede yaralanan ) olanlar da başvura bileceklerdir. Başvuru iş kur ilan numarası ile 21 Kasım 2016 tarihine kadar 

2017 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN
2017 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET
İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri