Aradan 11 yıl geçti! Pınar Altuğ artık...

Aradan 11 yıl geçti! Pınar Altuğ artık...

Evlenmek, boşanmak, sevgililik hayata dair iyi, kötü anıları barındıran olaylar. Hepimizin başına gelebilecek bu olgu ünlü birisinde olduğunda kamuoyunu ilgilendirmeye(!) başlıyor. Haliyle kameralar önünde yaşanan bu ilişkiler bir süre sonra bizim ilişkimiz oluyor. Bu haberde gündemden düşmeyen ilişkileri inceleyeceğiz.


Pınar Altuğ - Yağmur Atacan
Pınar Altuğ’un eski evliliğini sonlandırırken çok fazla ekranlarda yer almıştı. Çiftin verdiği demeçler olay yaratmıştı. Boşandıktan sonra ise Yağmur Atacan ile aşk yaşamaya başlamıştı. Ama her şeyi bilen(!) kamuoyu aralarındaki yaş farkına takmıştı.


O kadar ileri gidildi ki çiftin sosyal medya hesaplarından sürekli aynı muhabbet dönüyor. Aradan 11 yıl geçti, çoluk çocuğa karıştılar, hala yaş farkı. Ama çift bunlara aldırış etmeden ilişkilerine devam ediyorlar.


Demet Akalın - İbrahim Kutluay
Dönemin başarılı sporcularında İbrahim Kutluay kalbini o dönem modellikten şarkıcılığa geçen Demet Akalın’a kaptırmıştı. Fırtınalı bir aşk yaşıyorlardı. Genç çift haliyle ünlü olmaları yüzünden paparazzilerin ilgi odağı haline gelmişlerdi.

Hepimiz “Aha çift kesin evlenir. Çok güzel ilişkileri var” diyorduk ki… İbrahim Kutluay, Demet’le evlendi ama Şener olanla… Çiftin ayrılma sebebi ise İbrahim Kutluay’ın Demet Akalın ile bir türlü evliliğe yanaşmamasıdır olduğu söyleniyor.


Hülya Avşar - Kaya Çilingiroğlu bir dönem en çok konuştuğumuz çiftler arasındaydı. Her yaptıkları olay oluyordu. Kavgaları, çocukları, mutlulukları her daim konuşuluyordu. Evliliğin bitmesi, bana göre çok komik olmuştu.

"Siz Feraye'yi nereden biliyorsunuz?"

Bir gece Çilingiroğlu olmadık bir şeye imza atmış, "Ferrari'niz hayırlı olsun" diyen gazeteciyi yanlış anlayıp "Siz Feraye'yi nereden biliyorsunuz?" diye cevap vermişti, zaten sallantıda olan evliliğin dibine son dinamiti yerleştirmişti.


Ahu Tuğba - Meriç Erkan
Onlarınki ciddi bir ilişki değildi belki de ama en çok eğlendiğimiz anlardan biri de Ahu Tuğba - Meriç Erkan çiftinin ekrandaki anlarıydı. Reyting uğruna ekrana çıkan ikili yaptıkları ‘şov’ ile ilgi çekmeyi biliyordu. Onlardan kalan tek şey ise Meriç Erkan’ın garip dansları oldu.


Caner - Tülin
Evlilik yarışması ile milyonları ekrana kitleyen Caner ile Tülin’in ‘aşkı’ o kadar çıkmaza girmişti ki izleyen herkesi bıktırmıştı. En sonunda Caner kafasında bardak kırmıştı. Sonrası yok bende. Zaten öncesi de yok.


Safiye Soyman - Faik Öztürk
Bana hep sevimli bir çift gibi gelir Safiye ile Faik. Sürekli gülüyorlar, birbirleriyle arkadaş gibiler, zor günlerinde hep yan yanalar. Tam aranan çift. Bazen ayrılıyorlar ama o kadar da olur. En son rap yapmaya karar verdiler, ilginç bir karar. Mutlulukları daim olsun.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Cinsellik Haberleri

Karaciğer yağlanması olan ünlü oyuncu son halini paylaştı