Anne öyle bir halde buldu ki

ANNE ÖYLE BİR HALDE YAKALADI Kİ..!!!

İstanbul’da 14 yaşındaki k-ı-zın-ın yanında 6 ay boyunca m-ü-s-te-hcen v–id-eolar izleyen baba, e-şi tarafından savcılığa şikayet edildi.

Savcılık, şahıs hakkında 22 yıla kadar hapis cezası istedi. İstanbul Şişli’de savcılığa başvuran bir k-a-dın, e-şi-nin 14 yaşındaki öz k-ı-zı-nın yanında m-ü-s-te-h-cen videolar izlediğini iddia etti.

Kadın, eşi hakkında suç duyurusunda bulunurken baba hakkında 22 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

YÜKSEK SESLE M-Ü-S-TE-HC–EN VİDEOLAR İZLEDİ

Sabah gazetesinden Atakan Irmak’ın haberine göre; yıllardır e-v-li olan S.E. ve N.E. çi-f-tin-in e-vli-liği–nden meydana gelen 14 yaşında bir k-ız ç-o-cu–kları b-ulunuyordu.

Anne S.E. bir gün eşinin kız ç-oc-ukla-rının yanında yüksek sesli bir şekilde m-ü-st-ehcen v-id-eo-lar seyrettiğini fark etti.

Bu duruma sinirlenen genç k-ad-ın e-ş-ini uyararak bir daha bu tür davranışlarda bulunmaması yönünde uyarıda bulundu.

6 AY BOYUNCA DEVAM ETTİ

Anne S.E’nin uyarılarına rağmen iddiaya göre baba N.E. saplantılı eylemine yaklaşık 6 ay boyunca farklı zaman dilimlerinde sürdürmeye devam etti. Eşinin saplantılı bir şekilde kızının yanında m-ü-ste-hcen videolar izlemesine dayanamayan genç anne savcılığa gelerek kocası hakkında suç duyurusunda bulundu.

ANNE ŞİKAYET ETTİ

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı annenin şikâyeti üzerine –s—ka-ndal olay hakkında soruşturma başlattı. Savcılık tarafından yürütülen soruşturma kapsamında ifadesine başvurulan genç kadın e-şi-nin kızının yanında mü-ste-h-cen videolar izlediğini iddia etti. Annenin iddiaları üzerine Çocuk İzlem Merkezi’nde ifadesi alınan m-a-ğdur k-ız ç–oc-uğu babasının yanında m-üs-teh-cen içerikli videolar izlediğini söyledi.

22 YIL HAPSİ İSTENİYOR

avcılık yürütülen soruşturma sonunda baba N.E’nin suçtan kurtulmaya yönelik ifade verdiğini, anne ve mağdur kızın b-eya-nlarını esas alarak şüpheli hakkında ‘Ço–cuğun C-ns-e-l İ-sts-m-arı’ ve ‘Çocuğun Görebileceği Yerlerde Müs-e-hce-lik’ suçları kapsamında iddianame düzenleyerek 22 yıla kadar hapsini istedi. Şüpheli ilerleyen günlerde İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Cinsellik Haberleri

Karaciğer yağlanması olan ünlü oyuncu son halini paylaştı