Ambulans Şoförü Alımları 2018

Ambulans Şoförü Alımları 2018

Ambulans şoförü olmak isteyenlerin öncelikle en az lise mezunu olması gerekmektedir. Başvuru sırasında hastaneler diplomanız ve sağlık durumunuzu gösteren tem teşekküllü bir hastaneden alınmış bir sağlık raporunun olması gerekiyor. Eğitim durumu bazı ilanlarda sadece ön lisans mezunları için yayınlanmıştır.

Ehliyet için istenen şartlara bakıldığında ise adayların en az B, veya E sınıfı sürücü belgesine sahip olmalarının yanı sıra ehliyetinin en az 2 yıllık olması istenmektedir. Bazı ilanlar için 2 yıllık ehliyet şartı varken bazı ilanlarda ise 5 yıllık ehliyet şartı istenmektedir. Ambulans şoförü olmak için ayrıca SRC, ileri sürüş ve güvenli sürüş teknikleri belgesi, psikoteknik sertifikası ve ilk yardım sertifikasına da sahip olmanız gerekiyor.

AMBULANS ŞOFÖRÜ İŞ İLANLARI
Hastaneler iş ilanlarını interaktif iş ilan ve resmi internet siteleri üzerinden yayımlamaktadır. İlanlara tüm başvurular internet ortamında online olarak yapılmakta olup adayların iş başvuru sistemine üye olmaları gerekiyor. Ambulans şoförü iş ilanlarına başvuru yapmak isteyenlerin aşağıda verilen bağlantıyı kullanarak ilanlara başvuru yapmaları gerekmektedir.

https://www.yenibiris.com/is-ilanlari?q=ambulans

2018 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK KPSS 2018 PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

2018 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET
Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (5)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri