Amasya Valiliği SYDV Memur Alımı

Amasya Valiliği SYDV Memur Alımı

Amasya SYDV Personel 24 Ekim 2016 da Alım İlanı Yayınladı. Amasya Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma vakfı 1 kişi işçi alacak olup başvuru son 02 Kasım 2016 tarih olarak açıklanmıştır. Amasya Valiliği SYDV 1 kişi işçi İhtiyacını karşılamak üzere alım ilanı yayınladı.

Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisine müraacat edecek adaylarda 1 kişi işçi için alım şartları: Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, Sürücü Belgesi (B) sınıfı ehliyetine sahip olması, 18 Yaşını bitirmiş olması ve Lisans Sosyal hizmet bölümü, Rehberlikve psikolojik danışmanlık bölümü ve Sosyoloji bölümü 4 (Dört) Yıllık Lisans mezunu olması gerekmektedir.

Başvuracak adayların Sosyal iletişim becerisine sahip olması, Öğrenmeye, sürekli gelişime açık olma, belirli vizyon görev ve sorumluluk bilinci içerisinde disiplinli çalışma alışkanlığına sahip olmak. Kendine güvenen, ifade yeteneği yüksek, beşeri ilişkiler konusunda yeterli donanıma sahip, dezavantajlı gruplarla çalışabilecek.

Başvuru esnasında gerekli belgeler: Nüfus cüzdanının önlü arkalı fotokopisi, Son 6 ay içerisinde çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf, Adli Sicil Kaydı belgesi, Sağlık Raporu (Tam Teşekküllü Devlet Hastanesinden veya Sağlık Ocaklarından alınmış), Varsa Diploma Fotokopisi, Amasya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfına şahsen teslim edilecektir.

Sosyal Yardımlaşma ve dayanışma vakfı müdürlüğü 1 işçi alımına başvuracak adaylar Amasya da ikamet edecek olup son 02 Kasım 2016 tarihine kadar Sosyal Yardımlaşma ve dayanışma vakfına şahsen başvurmaları gerekmektedir. İşin Süresi Daimi (2 ay deneme süreli) olarak belirtilmiştir.

Lise Mezunu 9 Bin Personel Alımı İçin Tıklayınız.

Lisans Mezunu 13 Bin Personel Alımı İçin Tıklayınız.

Önlisans mezunu 8 bin Memur Alımı ilanı için Tıklayınız.

2017 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN
 
2016 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET
İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri