Ala Açıkladı 10 Bin Özel Harekat Personeli Alınacak

Ala Açıkladı 10 Bin Özel Harekat Personeli Alınacak

İçişleri Bakanı Efkan Ala, bir TV programına katılıp yaptığı konuşmada çeşitli noktalara değindi. Bu noktalardan biri de personel alımıyla ilgiliydi. Yılda 150 bine yakın personel alındığını belirten Bakan Ala, bu 150 binin  içindeki 10 binin de polis memuru alımı olduğunu belirtti.

Yeni Kanun Hükmünde Kararname ile 10 bin polis memuru alımı ilana çıkaracaklarını açıklayan Bakan Efkan Ala, ek olarak da 10 bin özel hareket personelini daha bünyelerine katacaklarını açıkladı. Alımların Kanun Hükmünde Kararname ile yapılacağını dile getirdi. Alım yapılacağının müjdesini verdi fakat alımlar hakkında detaylı bir bilgi şu an için verilmedi.

Bakan Ala konuşmasında FETÖ mensubuna ait kaç personelin görevden uzaklaştırıldığına da değindi. 76 bin 100 civarında personelin görevden uzaklaştırıldığını, gözaltında bulunan ve işlemleri devam etmekte olan 5 bin 171 personelin olduğunu belirten Ala tutuklu personel sayısını da açıkladı. Yapılan operasyonlarla o günden bugüne kadar toplam 16 bin 899 personelin tutuklandığını dile getirdi.

10 BİN ÖZEL HAREKAT POLİSİ ALIM İLANI YAYINLANDIĞI ANDA SİTENİZ MEMURLARAHABER.COMDA OLACAK. BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİNİZ. 

2016 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN
 
2016 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET
Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri