Akşener: Yıldırım yayında bitse de gitsek modundaydı

Akşener: Yıldırım yayında bitse de gitsek modundaydı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, FOX TV'de İsmail Küçükkaya'nın sunduğu Çalar Saat programına konuk oldu. Dün gerçekleşen ortak yayın hakkında değerlendirmelerde bulunan Akşener, Binali Yıldırım için, “Sayın Yıldırım yayında bitse de gitsek modundaydı” dedi.

 

Meral Akşener, dün gerçekleşen ortak canlı yayın hakkında değerlendirmelerde bulundu.

23 Haziran'daki seçimde de bazı AK Partililer düşmanlaştırıcı dili devam ettirdiler diyen Akşener söze şöyle devam etti: “Sayın Yıldırım yayında bitse de gitsek modundaydı. Ak Partililer her şeyden muaf görüyor kendilerini. İstanbul'daki gökdelenlerin sorumlusu CHP'ymiş. Hukuki olarak Şehircilik Bakanlığı ve Büyükşehir Belediyesi'nin iznine tabi o gökdelenler. O izinlere bakıldığında siyasi iradeyi görürsünüz.”

“Sıkışınca FETÖ dedi”

“Sayın Yıldırım köşeye sıkıştığı anda FETÖ dedi. Ekonomiden sorumlu damat bey o gelenekten geliyor. Asıl olan şu: FETÖ'nün 15 Temmuz'da ortaya koyduğu o darbe girişimi sonrasında hiç der almamışlar. Vakıf önemli bir şey, Osmanlı'dan beri gelen bir gelenek. Şimdi belediye nakit para vermeyebilir ama dağıttığı kaynaklar var. FETÖ vakıflar üzerinden geldi. Sayın İmamoğlu'nun dediği gibi devlete güvenip resmi kurumlar üzerinden iş yapmak gerekir. Böylece akrabalar üzerinden bir vakıflaşma söz konusu olmaz. Türkiye'de her şeyin olduğu gibi bu anlayışın da cılkı çıktı. Ben sayım Yıldırım'ın FETÖ ile ilişkisi vardır diyemem ama Bakanlık yapmış bir isim.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset-gündem Haberleri