AKP'LİLER Bir Bir Kamuda işe giriyor

AK­P’­li ka­dın vekillerden bi­ri­nin eşi da­ha bü­rok­ra­si­de hız­la yük­sel­di. Ga­ze­te­por­t’­un ha­be­ri­ne gö­re; Di­yar­ba­kır Mil­let­ve­ki­li Mi­ne Lök Be­ya­z’­ın eşi Ne­cat Be­yaz, bi­rin­ci de­re­ce kad­ro­lu Baş­ba­kan­lık Mü­şa­vir­li­ği­’n

Diyarbakır Milletvekili Mine Lök Beyaz’ın eşi, Başbakanlık Müşavirliği’ne atandı.

Be­ya­z’­a iliş­kin ka­rar­na­me; Baş­ba­kan Tay­yip Er­do­ğan ve Cum­hur­baş­ka­nı Ab­dul­lah Gül ta­ra­fın­dan im­za­lan­dı. Be­yaz, Sağ­lık Ba­kan­lı­ğı­’n­da in­şa­at mü­hen­di­si ola­rak ça­lı­şır­ken, Tür­ki­ye İş­bir­li­ği ve Kal­kın­ma İda­re­si Baş­kan­lı­ğı­’n­da gö­re­ve baş­la­mış­tı. Bu ara­da 50’ye ya­kın AK­P’­li es­ki ve­kil ve ve­kil ada­yı da bü­rok­ra­si­de çe­şit­li gö­rev­ler al­dı. Bü­yük bö­lü­mü ba­kan yar­dım­cı­sı olur­ken, ba­zı­la­rı da mü­şa­vir, müs­te­şar ya da ge­nel mü­dür ola­rak ka­muya atan­dı.

İŞTE AKP’NİN O ENİŞTELERİ:

AK­P’­de da­ha ön­ce de es­ki ve ye­ni ka­dın mil­let­ve­kil­le­ri­nin eş­le­ri ka­mu­da önem­li gö­rev­le­re ge­ti­ril­di. İş­te o isim­ler:
Ada­na Mil­let­ve­ki­li Fa­toş Gür­ka­n’­ın eşi Er­han Gür­kan Çev­re Ba­kan­lı­ğı­’na mü­şa­vir ola­rak atan­dı.
Er­zu­rum Mil­let­ve­ki­li Fa­zi­let Çığ­lı­k’­ın eşi Baş­ba­kan­lık mü­şa­vi­ri ol­du.
Ai­le Ba­kan Yar­dım­cı­sı Aş­kın Asa­n’­ın eşi Ha­bib Asan, Türk Pa­tent Ens­ti­tü­sü Baş­kan Yar­dım­cı­lı­ğı­’na atan­dı.
Mar­din Mil­let­ve­ki­li Gö­nül Şah­ku­lu­be­y’­in eşi Meh­met Şah­ku­lu­bey de Ba­yın­dır­lık Ba­kan­lı­ğı­’na atan­dı.
Es­ki Ba­kan Sel­ma Ka­va­f’­ın eşi Ala­ed­din Ka­vaf, ETİ Zeo­lit Kim­ya Sa­na­yi ve Ti­ca­ret A.Ş.’nin Ge­nel Mü­dü­rü ol­du.
Trab­zon Mil­let­ve­ki­li Sa­fi­ye Sey­me­noğ­lu­’nun eşi Arif Sey­me­noğ­lu, Sa­na­yi Ba­kan­lı­ğı Dai­re Baş­kan­lı­ğı­’na ge­ti­ril­di. n To­kat Mil­let­ve­ki­li Di­lek Yük­se­l’­in eşi de Ener­ji Ba­kan­lı­ğı­’n­da mü­şa­vir ol­du.GAZETEPORT

BUNUN GİBİ ÖZEL HABERLERİ YENİ MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAIZA TIKLA BEĞEN

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri