Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanlığı 5 İlde Personel Alımı Yapacak

Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanlığı 5 İlde Personel Alımı Yapacak


Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ‘na bağlı İl düzeyinde teşkilatlanmış Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları tarafından yayınlanan 5 ilde ki personel alımları tek sayfada sizler için sunulmuştur.

Çanakkale Biga SYDV Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alımı için: (Windows ve Microsoft Qffice Programlarına hakim) iyi derecede bilgisayar kullanabiliyor olmak ve bu çerçevede eğitim aldığını gösteren belge. 4 yıllık yükseköğretim kurumlarının; Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmet bölümleri ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, mezunlarının başvuruları değerlendirilmeye alınacaktır. En az B sınıfı ehliyet sahibi olmak şart. Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı.

Edirne Meriç SYDV Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alımı için: Word, Excel ve Power Point gibi bilgisayar programlarını kullanıyor olmak, ilgili dersi aldığına dair belge ya da MEB onaylı bilgisayar sertifikasına sahip olmak. En az B sınıfı veya daha üst bir sınıf ehliyete sahip olmak ve aktif araç kullanıyor olmak. Tercihen Bulgarca ve İngilizce biliyor olmak ve ilgili dersi aldığına dair belge ya da MEB onaylı yabancı dil sertifikasına sahip olmak. Başvuru tarihi itibarı ile adayın Vakfın bulunduğu İlçe sınırları içerisinde son 1 yıldır ikamet ediyor olması şart.

Erzurum Tekman SYDV Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alımı için: 01.01.2016 tarihinden önce ilçe merkezi ve bağlı mahallerinde ikamet etmek (01.01.2016 tarihinden sonra ilçe merkezi ve bağlı mahallelerde ikametini alan dikkate alınmayacaktır.) 4 yıllık yükseköğrenim kurumlarından herhangi bir bölümünden mezun olmak. Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış, muaf veya askerlikle ilişkisi bulunmamak. İşe alındığında Tekman da 2 (iki) yıl ikamet etmeyi taahhüt etmek. Bilgisayar sertifikasına sahip olmak (tercih nedenidir) Sosyal iletişim becerisine sahip olmak g- Microsoft Office programlarını iyi düzeyde kullanabilmek. B Sınıfı ehliyet olması (Tercih Nedenidir).

Erzurum Tekman SYDV Büro Görevlisi alımı için: 01.01.2016 tarihinden önce ilçe merkezi ve bağlı mahallerinde ikamet etmek (01.01.2016 tarihinden sonra ilçe merkezi ve bağlı mahallelerde ikametini alan dikkate alınmayacaktır.) 4 yıllık yükseköğretim kurumlarından herhangi bir bölümünden mezun olmak. Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış, muaf veya askerlikle ilişkisi bulunmamak. İşe alındığında Tekmanda 2(iki) yıl ikamet etmeyi taahhüt etmek. Bilgisayar sertifikasına sahip olmak f- Muhasebe bilgisi iyi düzeyde olmak. Sosyal iletişim becerisine sahip olmak. Microsoft Office programlarını iyi düzeyde kullanabilmek. B Sınıfı ehliyet olması(tercih nedenidir.).

Mersin Silifke SYDV Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alımı için: İşe alım sürecinde geçerli olan Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSS P3 puan türünde en az 60 puan almış olmak. 4 Yıllık Yüksek Öğretim Kurumlarının Psikoloji bölümünden mezun olmak. Bilgisayar Programlarını kullanmak, (Özellikle Ofis Programları). Yıllık Yüksek Öğretim Kurumlarının Psikoloji bölümünden mezun olmak şart.

Mersin Silifke SYDV Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alımı için: işe alım sürecinde geçerli olan Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSS P3 puan türünde en az 60 puan almış olmak. 4 Yıllık Yüksek Öğretim Kurumlarının Halkla İlişkiler ve Tanıtım veya Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümlerinden mezun olmak. Bilgisayar Programlarını kullanmak, (Özellikle Ofis Programları).

Van Özalp SYDV Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alımı için: Eğitim Fakültesi veya Fen-Edebiyat Fakültesi Bölümlerinden mezun olmak, En az B sınıfı Sürücü belgesine sahip ve fiili araç kullanabiliyor olmak, İlan tarihinden 6 ay önce İlçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak, Personel Alımına sadece erkek adaylar başvurabilecektir. İşe alım gerçekleştiği takdirde en az 5 yıl işten ayrılmadan çalışmayı kabul etmek. İşe kabul edilen kişinin 5 yıl içerisinde kendi isteği ile işten ayrılması durumunda 20.000 TL tazminat ödeyeceğine dair noter onaylı taahhütname imzalayacaktır. Noter onaylı taahhütname getirilmemesi durumunda işe başlamalar gerçekleştirilmeyecektir. Belirlenen sürede evraklarını teslim etmeyenler mülakat haklarını kaybetmiş sayılacaktır.

Van Özalp SYDV Büro Görevlisi alımı için: İlan tarihinden itibaren İl sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak, kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavında (KPDS) veya Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavında (YDS) Farsça dilinden en az 60 (Altmış) puan almak, İşe alım gerçekleştiği takdirde en az 5 yıl işten ayrılmadan çalışmayı kabul etmek. İşe kabul edilen kişinin 5 yıl içerisinde kendi isteği ile işten ayrılması durumunda 20.000 TL tazminat ödeyeceğine dair noter onaylı taahhütname imzalayacaktır. Noter onaylı taahhütname getirilmemesi durumunda işe başlamalar gerçekleştirilmeyecektir. Belirlenen sürede evraklarını teslim etmeyenler mülakat haklarını kaybetmiş sayılacaktır. 

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tüm SYDV ilanları sayfası için Tıklayınız.Ç 

2016 KPSS VE PERSONEL- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN
 
2016 KPSS GELİŞMELERİ - PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET
İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri