Adıyaman TPAO Kamu İşçi Alımı

Adıyaman TPAO Kamu İşçi Alımı

Adıyaman TPAO Kamu Sözleşmeli kamu İşçi Alım ilanı yayınladı. Alınacak Personel sayısı 2 kişi olarak açıklandı. Başvurular 28 Kasım 2016 tarihinde sona erecektir. 

TPAO Adıyaman 2 kişi Uzman Yardımcısı  şartlar: Yüksek Öğrenim Kurumlarının Lisans düzeyinde eğitim veren İktisat, İşletme, İİBF, Siyasal bilgiler, Sosyal Bilimler Fakülteleri İşletme, İktisat ve Kamu Yönetimi mezunu olması gerekmektedir

. Adaylar iş kur iş ilan 00003479061 no ile veya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne Şahsen 28 Kasım 2016 tarihine kadar başvurmaları gerekmektedir.

2016 KPSS P73 (Kamu Personeli Seçme Sınavı ) sonuçları geçerli olup Taleplere 2016 KPSS sınavına giren ve en az 60 puan alan adayların başvuruları kabul edilecektir. Bu İlana Kişisel Durumu Engelli olanlar başvura bileceklerdir. İşyerine ismi bildirilen kişilere yazılı veya sözlü sınavın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu ( Türkiye Petrolleri Adıyaman Bölge Müdürlüğü ) tarafından adaylara yazılı olarak bildirilecektir. İstenilen elemanın işyerinde yapacağı iş Uzman Yardımcısı olarak görev yapacaktır. Alınacak personel için açıklanan Brüt Ücret: 4.324,00 TL İlgiliye brüt ücret dışında yıllık 112 günlük brüt çıplak ücret üzerinden ikramiye ödenecektir.

Başvuracak adaylar Adıyaman Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı TPAO istihdam edilecek olup çalışma adreside aynı adrestir. Başvuracak adaylar iş kur ilan numarası ile 28 Kasım 2016 tarihine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir.

2017 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN
2017 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET
İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri