Adana’da Buz Lazer Lazer Epilasyon Ayrıcalığı

Adana’da Buz Lazer Lazer Epilasyon Ayrıcalığı

Adana’da Buz Lazer Lazer Epilasyon Ayrıcalığı

Adana Lazer Epilasyon Merkezleri arasında en fazla talebi Buz Lazer merkezleri görüyor. Buz Lazer, etkili sonuçlarını konforla birleştiren yenilikçi bir sistem. Lazer Epilasyon Adana merkezleri arasında bu denli tercih edilmesinde ağrısız, acısız olmasının payı oldukça fazla.

Alexandrite,Diyot, Nd:YAG Aynı Sistemde

Yüksek hasta konforu sunmak için geliştirilen Buz Lazer, Soprano Ice Platinum ve Soprano Titanium cihazlarını kapsayan patentli bir marka. Lazer epilasyonda kullanılan üç dalga boyunu aynı sistemde birleştiriyor. Alexandrite, Diyot ve Nd:YAG dalga boylarının bir arada olmasının avantajıyla tüm cilt tiplerinde güvenle uygulanabiliyor. Bronz ten dahil tüm cilt tiplerinin lazer epilasyonunda FDA onayına sahip. Güneşe çıktıktan 1 hafta sonra Buz Lazer yaptırmak mümkün, böylece yaz aylarında lazer epilasyon yaptırmak sorun olmaktan çıkıyor. Buz Lazer aynı zamanda ince kıllar da etkili ve kalıcı sonuçlara sahip.

Dünyanın ilk 3 dalga boylu lazer epilasyon sistemi olan Buz Lazer, seksenden fazla ülkede uygulanıyor. Soprano Ice Platinum ve Soprano Titanium modellerinin her ikisi de 3 dalga boyuna sahip. Etkinlik, kalıcılık ve konfor açısından her iki model aynı özelliklere sahip. Aralarındaki tek fark, Soprano Titanium’un biraz daha geniş başlığa sahip olması. Böylece seans süresi kısalıyor.

Ağrısız Buz Lazer

Buz Lazer 10 yıl süren araştırmalar sonucu geliştirilmiş bir sistem. Patentli teknolojileri ile lazer epilasyona üst seviyede konfor getiren Buz Lazer, ağrısız olması ile biliniyor. Ağrısız lazer epilasyon için iki önemli teknolojiden yararlanılıyor; patentli SHR ve ICE Teknolojileri.

Patentli SHR Teknolojisi: SHR (Super Hair Removal), Buz Lazer cihazlarını geliştiren Alma Lasers firmasının patentli teknolojisi. Uygulama esnasında tedavi başlığı ciltte sürekli hareket ettiriliyor ve kıl folikülleri kademeli olarak ısıtılıyor. Ülkemizde ütüleme epilasyon olarak adlandırılan bu uygulama tekniği, bugün başka sistemler tarafından kullanılsa da patentinin Buz Lazer’i geliştiren firmanın olduğunu belirtmekte fayda var. SHR Teknolojisi, lazer epilasyon açısından hem ağrıyı azaltan hem de cilt yüzeyini koruyarak yan etki riskini azaltan önemli bir gelişme.

Patentli ICE Teknolojisi: Cildi -3 dereceye kadar soğutan Ice Teknolojisi gelişmiş bir soğutma sunuyor. Tüm uygulama boyunca cildi soğutan, ferahlatan bu teknoloji lazer epilasyonun ağrısız olmasını sağlıyor. Koyu tenli kişilerde ve bronz tende bile ciltte yanık, leke riskini ortadan kaldırıyor. Tedavi başlığı safir bir uca sahip ve soğutma bu safir uçtan yapılıyor. Buz gibi soğuk safir uç, cilde temas ettiğinde cilt anında ferahlıyor ve bu his tüm seans boyunca devam ediyor.

Yukarıda değindiğimiz bu iki önemli teknolojik yenilik ağrısız, yan etkisiz ve son derece konforlu bir lazer epilasyon sunuyor. Bu nedenle Buz Lazer günümüzün en gelişmiş lazer epilasyon yöntemi kabul ediliyor.

Erkek Lazer Epilasyonunda Buz Lazer Konforu

Lazer epilasyondan yararlanan erkek sayısı her geçen gün artıyor. Erkekler çoğunlukla sakal üzeri, ense, boyun, sırt, göğüs gibi bölgelerindeki aşırı kıllanmadan kurtulmak için lazer epilasyon yaptırıyorlar. Sporcu erkekler arasında kol ve bacaklarına lazer epilasyon yaptıran da mevcut. Yine burun ve kulak çevresindeki istenmeyen tüyler için de lazer epilasyon tercih ediliyor. Sıraladığımız tüm bu bölgeler için erkekler en çok Buz Lazer tercih ediyorlar. Ağrısız Buz Lazer yaptırmak, üstelik yan etki riskinin bulunmaması tercihlerinde önemli rol oynuyor. Lazer epilasyon açısından bir hayli güç olan kulak içi, burun içi için de Buz Lazer çözüm sunuyor. Ulaşılması zor bu alanlarda özel yüz ucu kullanılıyor. Buz Lazer sistemlerine özel bu yüz ucu, pratik kullanımı ile kulak içi ve burun içi epilasyonuna ideal bir çözüm sunuyor. İstendiğinde kaş şekillendirme, kaş arası ve sakal şekillendirme amacıyla da yüz ucunu kullanmak mümkün.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Cinsellik Haberleri

Karaciğer yağlanması olan ünlü oyuncu son halini paylaştı