Adalet Bakanlığı Personeli Geçici Görevlendirme Duyurusu

Adalet Bakanlığı Personeli Geçici Görevlendirme Duyurusu

Adalet Bakanlığı tarafından geçici personel görevlendirme duyurusu yayınlandı. Duyuruya göre Adalet Bakanlığı zabıt katibi şoför gibi personelleri, Ankara ve İstanbul adliyelerinde geçici görevlendirilebilecek. 

İŞTE O DUYURU
 Ankara ve İstanbul Adliyelerinin kadro ve ihtiyaç durumu göz önünde bulundurularak başka bir mahalde zabıt kâtibi, şoför, mübaşir, aşçı, ve hizmetli unvanlarında görev yapan personelimizin belirtilen adliyelerde “geçici görev yolluğu” da ödenmek suretiyle geçici olarak görevlendirilmeleri düşünülmektedir.
            Geçici olarak görevlendirilecek personelimiz, görevlendirildiği mahalde kalıcı olarak devam etmek istediği takdirde naklen atanma suretiyle veya koşulları oluştuğu takdirde 4/B statüsündeki personelimizin de nakil işlemleri gerçekleştirilecektir.
            Ankara ve İstanbul Adliyelerinde görev almak isteyen personelimizin 4 Ağustos Cuma Saat:17:00’a kadar görev yaptıkları mahal Cumhuriyet Başsavcılığı kanalıyla taleplerine ilişkin dilekçelerini Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Taşra Atama ve Nakil Şube Müdürlüğüne iletmeleri rica olunur.
            Duyurulur.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri