Adalet Bakanlığı Memur Alımı İçin Son 3 Gün!

Adalet Bakanlığı Memur Alımı İçin Son 3 Gün!

Adalet Bakanlığı bünyesinde istihdam etmek üzere 50 personel alacak. Başvuruların sona ermesine 3 gün kaldı.

Adalet Bakanlığı kadrosunu net şekilde 2 Haziran’da açıklamıştı. Bu kadronun 8 bin 430 olduğu bildirilmişti. Vatandaşlar tarafından en çok beklenileni kadroların hangi branşlara ait olacağıydı.  Kadrolarda Hâkim Adayı, Asistan, Uzman, Kimyager, Laborant, Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni, Şube Müdür ve Zabıt katibi birçok branş için alım bulunuyor.

Adalet Bakanlığı son olarak 17 sağlık teknikeri, 9 sağlık teknisyeni, 2 sağlık teknisyen yardımcısı ve 22 otopsi teknisyen yardımcısını bünyesinde istihdam edeceğini ve başvuru için son 3 gün kaldığını belirtti.

Sözlü Sınav Konuları; Atama yapılacak kadronun gerektirdiği meslekî bilgi 40, Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi 20, Genel kültür 20, Bir konuyu kavrama ve ifade yeteneği 20, puan olmak üzere; toplam 100 puan üzerinden değerlendirme yapılacaktır. Adayın atanacağı kadronun gerektirdiği mesleki bilgi tespit edilirken; atanacağı kadronun gerektirdiği teknik bilgiye ilişkin konuların bir veya birkaçından soru sorulacaktır. Adayların sözlü sınavda başarılı sayılabilmeleri için 100 tam puan üzerinden en az 70 puan almaları gerekmektedir.

Adaylar öncelikle sözlü sınava tabii tutulacak olup, başvuru sonuçları ve sıralama listeleri 17 Haziran 2016 tarihinde açıklanacaktır.

2016 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN
 
2016 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET
Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri