Acun'dan Büyük Survivor Süprizi!

Acun'dan Büyük Survivor Süprizi!

Survivor 2019 ne zaman başlayacak? Survivor 2019'un yarışmacıları kimler? Yarışma tutkunlarının merakla beklediği sorulardan. Acun Ilıcalı bu konuyla ilgili ilk sinyalleri vermeye başladı...

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Survivor'la ilgili sürpriz bir paylaşımda bulundu.
Acun Ilıcalı, Survivor seçmelerinde olduğu gözüken Masterchef'te yarışan Hakan Kanık'ın bir fotoğrafını paylaştı. Hakan Kanık büyük ihtimalle 2019 Survivor'da yarışmacı olarak yer alacak.

Merakla beklenen yarışmanın ilk yarışmacısı da belli oldu.

Geçtiğimiz senelerde sergilediği performansı ve hareketleriyle izleyicinin gönlünde taht kuran sürpriz isim, sosyal medya hesabından bir video yayınlayarak bu sene tekrar yarışacağı sinyalini verdi.

Geçen günlerde Instagram hesabından Survivor 2019'a dair paylaşımlarda bulunan Acun Ilıcalı, yarışmanın bu seneki mekanının Dominik Cumhuriyeti'nde olacağını açıklamıştı.

Yine Ilıcalı, net tarih vermese de Cengiz Semercioğlu'na yaptığı bir açıklamada Survivor Türkiye- Yunanistan'ın şubat ayında başlayacağını dile getirmişti.

Ve Fenomen yarışmacı Turabi'nin de bu seneki survivor da yarışmacı olacağı yine söylentiler arasında. Son kararı Acun Ilıcalı verecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset-gündem Haberleri