Acılı eşten kahreden mektup

İzmir depreminde hayatını kaybetmişti! Acılı eşten kahreden mektup

Acılı eşten kahreden mektup
İzmir'de meydana gelen 6.9 büyüklüğündeki depremde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın enkazından avukat baba Ferda Murat Duman ile avukat oğlu Ekrem Özgür Duman'ın cansız bedenine ulaşıldı. Cansız bedenine ulaşılan avukat Ekrem Özgür Duman'n eşi İpek Gözcü Duman'n sosyal medyada yazdığı mektup kahretti. 

İzmir’de 30 Ekim tarihinde meydana gelen 6.9 büyüklüğündeki depremde çok sayıda bina yıkıldı. Yıkılan binalar arasında olan Rıza Bey Apartmanı’nda hukuk bürosu bulunan avukat baba Ferda Murat Duman ile avukat oğlu Ekrem Özgür Duman’ın cansız bedenine ulaşılmıştı. Depremde hayatını kaybeden Ekrem Özgür Duman’ın acılı eşi İpek Gözcü Duman’ın sosyal medya hesabından yazdığı mektup kahretti.

‘HOŞÇA KAL İKİ GÖZÜM’
Çocukluk aşkını kaybeden acılı eş Duman paylaşımında, “Ben de hep bir elinde çiçek, bir elinde midyeyle eve gelen halinle hatırlayacağım seni. O gülüşünü, gamzelerini, koridorda dans etmelerini. Hoşça kal sevgilim, yol arkadaşım. Hoşça kal iki gözüm” dedi.
AVUKAT BABA VE OĞLUNUN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILMIŞTI
Merkez üssü Seferihisar açıkları olan 6.9’luk büyük depremde Bayraklı’da yerle bir olan 8 katlı Rıza Bey Apartmanı’nda hukuk bürosu bulunan avukat baba Ferda Murat Duman ile avukat oğlu Ekrem Özgür Duman’ın arama kurtarma çalışmalarında cansız bedenlerine ulaşıldı. Baba ile oğlu gözyaşları içinde son yolculuklarına uğurlanırken, yaklaşık 3.5 yıldır evli olan Ekrem Özgür Duman’ın çocukluk aşkı olan İpek Gözcü Duman eşine sosyal medya hesabından yazdığı mektupla veda etti. milliyet

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Cinsellik Haberleri

Karaciğer yağlanması olan ünlü oyuncu son halini paylaştı