ABD BAŞKANI TRUMP HASTANEYE KALDIRILDI

#SONDAKİKA! KORONAVİRÜS TESTİ POZİTİF OLAN ABD BAŞKANI TRUMP HASTANEYE KALDIRILDI

Koronavirüs testi pozitif çıkan ABD Başkanı Donald Trump, hastaneye kaldırıldı. Trump'ın doktoru Sean Conley, bugün yaptığı açıklamada Başkan Trump'ın durumunun iyi olduğunu söylemişti. Doktorun açıklamasından 1 saat sonra acil bir kararla Trump, askeri ambulans ile askeri hastaneye kaldırıldı

Koronavirüs testi pozitif çıkan ABD Başkanı Donald Trump, hastaneye kaldırıldı. Trump’ın doktoru Sean Conley, bugün yaptığı açıklamada Başkan Trump’ın durumunun iyi olduğunu söylemişti. Doktorun açıklamasından 1 saat sonra acil bir kararla Trump, askeri ambulans ile askeri hastaneye kaldırıldı. Trump’ın Walter Reed Ulusal Askeri Tıp Merkezine nakledildiği bildirildi.

“GÜN BOYU ÇALIŞTI!”
Beyaz Saray Sözcüsü Kayleigh McEnany, yaptığı yazılı açıklamada, Trump’ın moralinin yerinde olduğunu, hafif semptomlar gösterdiğini ve gün boyu çalıştığını aktararak, “Önlem amacıyla ve doktoru ile tıp uzmanlarının tavsiyesiyle, Trump önümüzdeki birkaç gün Walter Reed Hastanesindeki başkanlık ofisinden çalışacak” ifadesini kullandı. McEnany, Trump’ın kendisine ve eşi Melania Trump’a gelen destek mesajları için minnettar olduğunu da sözlerine ekledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Cinsellik Haberleri

Karaciğer yağlanması olan ünlü oyuncu son halini paylaştı