8 Temmuz 2019 Zamlı Sigara Fiyatları

8 Temmuz 2019 Zamlı Sigara Fiyatları

Geçtiğimiz günlerde Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından KDV ve ÖTV zammı kapsamında yeni oranlar açıklanarak tütün ve alkol ürünlerine zam geleceği ifade edildi. Yapılan zamlar sonrasında sigra ürünlerinde fiyatların ne olacağı merak konusu olmuştu.

Bazı firmalar tarafından zamlı fiyatlar açıklandı. Bu zamlı fiyatlar ise 8 Temmuz 2019 tarihinden itibaren geçerli olacak. Konu ile ilgili olarak Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından maktu vergi oranları 0,2895'e çıkarıldı. Bu bağlamda sigara paketlerinde oran 5,35 seviyesinden 5,77 seviyesine yükseldi.


 SİGARA FİYATLARI BELLİ OLDU
Konu ile ilgili olarak 8 Temmuz 2019 tarihli zamlı sigara fiyatları JTİ tabaco tarafından açıklandı. Buna göre Winst 13 TL'den, Wins Sle 12 TL'den, Wins Dark Dl 12 TL'den satılacak. Ayrıca Cml 12 TL'den, Cml Sle ise 11.5 TL'den satılırken Cml Rwrk ise 12 TL üzerinden satılacak.

Tüm bunların yanı sıra Britsh Amerikan Tabaco'nun da zamlı fiyatları belli oldu. Buna göre Kent 12 TL'den, Kent D Rng 12 TL'den, Kent Swt 13 TL'den, Kent Rng 15 TL'den, satılacak. Ayrıca Lcky Str 11.5 TL'den, Tekel 2000 11 TL'den, Samsun 11 TL'den Maltepe ise 11 TL'den satılacak.

İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset-gündem Haberleri